Samulaş HES-kodeansøgning starter!

Samulaş HES-kodeansøgning starter!
Samulaş HES-kodeansøgning starter!

Samsun Metropolitan Municipality tog det første skridt efter advarslerne fra Samsun Provincial Hygiene Board


Samsun Metropolitan Municipality tog det første skridt efter cirkulæret sendt af indenrigsministeriet til 30 den 81. september og advarslerne fra Samsun Provincial Hygiene Board.

Samsun Metropolitan Municipality besluttede at definere HEPP-koden til Samkart, der blev brugt i offentlig transport, efter advarslerne fra den provinsielle sanitetsråd den 18. oktober og instruktionerne om integration af HES-koden til transportkortene.

Præsident Demir forklarede, at overgangsperioden er begyndt med HES-koden inden for transport, ”Vi tager det første skridt på en sund og sikker rejse ved at definere HES-koden på dine Samkarts, som du bruger til at gå ombord på vores offentlige transportbiler. Alle Samkart bliver personlige. Således kan en øjeblikkelig forespørgsel foretages ved at kombinere de personlige kort og HES-koden. Definerer ikke mobilapplikationen HES-kode? www.samulas.com.t er ve wwww.samsun.bel.tr "Du kan gøre det fra adressen."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer