10 forslag til at overvinde Coronavirus-frygt

Forslag til at overvinde coronavirus frygt
Forslag til at overvinde coronavirus frygt

Frygt for at få coronavirus er for nylig blevet et almindeligt psykisk problem, som næsten alle oplever. Denne nye tilstand, som også kaldes koronafobi, kan påvirke vores mentale sundhed og parallelt vores forhold til vores miljø negativt.


Uz. Fra Memorial Bahçelievler Hospital, Psykologisk afdeling. Psi. Arzu Beyribey gav oplysninger om virkningerne af frygten for at få coronavirus på psykologi og måder at beskytte.

Langvarig isoleringstid udløser følelsen af ​​inhibering

Med forsvinden af ​​grænserne mellem lande takket være den teknologiske udvikling og spredning, har den hurtige spredning af epidemiske sygdomme på verdensplan fået coronavirus til at efterlade selv meget vigtige spørgsmål som økonomi, global opvarmning, politik og jordskælv i baggrunden. Negative reaktioner kan ses i psykologien hos personer, der er sammenflettet hele dagen gennem medierne, med mange nyheder om antallet af tilfælde i lande, dødsfald, vaccination og lægemiddelundersøgelser, uanset om virussen er muteret eller ej. Coronavirus-sygdommen, som folk bliver fanget i et øjeblik, hvor de ikke er klar med tanken om, at "det vil ikke ske for mig", ændrer livet for både personen og hans familie i høj grad. Det er også fordelagtigt i denne forstand at understrege de psykologiske virkninger af isolation, som folk undertiden bemærker sent. Følelser af ikke at være i stand til at gøre, hvad de vil gøre på en måde, der fratager individet hans frihed, kan skabe en følelse af frustration og derefter aggression.

Nødvendige foranstaltninger bør træffes for at skabe en følelse af tillid

I et miljø med usikkerhed, der allerede eksisterer, øges negative følelser endnu mere, når folks frygt for risikoen for at miste deres job og endda kære over tid føjes til en fuldstændig ændring i deres livsorden. Det kan efterfølges af irritabilitet, intolerance, kommunikationsproblemer med angst, angst og depression. Først og fremmest snarere end forståelsen af ​​"skæbne" som i alle sager, hjælper samfundets bestræbelser på at være forberedt på alle slags katastrofer og blive informeret korrekt med at tage forholdsregler på forhånd. Når folk føler sig trygge på denne måde, reduceres også trykket og stresset på dem. Bortset fra denne form for materiel forberedelse er et andet punkt, der skal overvejes, erkendelsen af, hvor effektiv menneskelig psykologi er til at eliminere den globale pandemi. I en så vanskelig periode er det klart, at enhver indsats, som et individ bruger og støtter hinanden med deres kære uden at føle sig ensom, har et positivt bidrag. Mens vi prøver at skabe en ny livsrutine for os selv, vil øget kapacitet til at tilpasse sig ændringer give stressniveauet mulighed for at falde.

Overvej disse forslag vedrørende bekymringer om at få Coronavirus

  • Niveauet for opfølgning på sociale medier bør begrænses til familien, og processen skal kun følges fra pålidelige kilder.
  • Kvalitet / sjove tider, der skal tilbringes i huset, især med familiemedlemmer, bør sikres familiens bevidsthed og integritet i tråd med fælles beslutninger,
  • Følelser skal deles med nære og betroede ægtefæller, venner og familie og bør ikke være bange for at komme i problemer.
  • Manglende planlægning og uorden forårsaget af at være i det samme miljø i lang tid uden at blive fanget i en søvn / et måltid /sohbet rutine bør etableres,
  • Aktiviteter, der ikke kan udføres, fordi der ikke er tid i lang tid og ikke kan være hjemme, skal huskes, og fordelene ved pandemien skal anerkendes (denne holdning får personen til at fokusere på et positivt perspektiv for forskellige problemer, der kan være i fremtiden.)
  • Personen skal passe på at gøre de ting, han / hun nyder at overveje sin egen lykke ved at spare speciel tid til sig selv
  • Enkeltpersoner bør forsøge at støtte andre mennesker eller familiemedlemmer ved at indføle dem.
  • Især i nærværelse af børn skal man være opmærksom på at undgå holdning, tale og informationsforureningsstrøm, der vil give dem angst,
  • Social isolation bør overvejes, men kommunikation med miljøet bør ikke brydes.
  • Det bør ikke glemmes, at understøttelser såsom online terapi også kan bruges under isolationsprocessen, når det skønnes nødvendigt. På denne måde kan stressniveauet reduceres, og individuel fred og familiekommunikation kan udføres på en sundere måde.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer