Gratis transportservice for borgere med Coronavirus Test

Gratis transportservice for borgere med test af koronavirus
Gratis transportservice for borgere med test af koronavirus

Eskişehir Metropolitan Municipality, der hurtigt gik ind på anmodning fra provinsdirektoratet for sundhed, startede gratis transporttjeneste for borgere, der har en coronavirus-test og ikke har et privat køretøj. Med angivelse af, at de sigter mod at forhindre borgere i at bruge offentlig transport efter testen, erklærede embedsmænd i Metropolitan Municipality, at køretøjerne forlader borgerne på det nærmeste sted til deres hjem.


Metropolitan Kommune, der har anvendt handlingsplanen til bekæmpelse af Coronavirus siden marts, har til formål at forhindre spredning af epidemien med en ny tjeneste. Metropolitan Kommune, der holder private busser foran City Hospital, Yunus Emre State Hospital og ESOGÜ Medicinske Fakultet, som er de hospitaler, hvor Covid-19 testtætheden opleves mest, transporterer de borgere, der er blevet testet med disse køretøjer til det nærmeste punkt til deres hjem gratis. Embedsmændene oplyste, at der maksimalt blev transporteret 13 personer i køretøjerne, og der blev lavet specielle rum i køretøjet til de borgere, der blev testet, og køretøjerne blev desinficeret efter hver gang.

I en erklæring om, at en sådan undersøgelse blev udført for at forhindre borgere, der blev testet på anmodning fra provinsdirektoratet for sundhed, i at bruge offentlig transport, påpegede myndighederne, at alle borgere skulle være følsomme over for masker, afstand og hygiejneregler for at forhindre spredning af epidemien.

I erklæringen om, at de er meget tilfredse med den leverede service, sagde borgerne, ”Vi er blevet testet. Vi ved ikke, om vi er positive eller negative. I dette tilfælde er vi allerede i en dårlig situation psykologisk. Vi kunne også bruge offentlig transport og føle os skyldige og tænke 'hvis jeg er positiv'. Men takket være ham vil vores Metropolitan Kommune efterlade os til det nærmeste punkt ved vores hus med private køretøjer. Gud velsigne dem, der tænker og praktiserer! " De erklærede, at borgerne har lige så meget pligt som myndighederne til at reducere sagerne.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer