Mistede genstande leveres til deres ejere via e-forvaltning

Mistede genstande leveres til deres ejere fra staten
Mistede genstande leveres til deres ejere fra staten

IMM skifter til et nyt system til levering af varer, der er glemt i offentlig transport til deres ejere. Varer med identitetsoplysninger leveres til deres ejere via e-forvaltningssystem via underretning og sms. Passagerer, hvis ejendele går tabt, vil kunne søge via systemet. Det blev bestemt, at beboerne i Istanbul for det meste mistede deres personlige ejendele som Istanbul-kort og identitetskort.


Objekter, der er glemt ved bus, metrobus, metro, sporvogn, stoppesteder og stationer i Istanbul, registreres af embedsmændene og føres til det mistede kontor i IETT-tunnelbygningen i Karaköy.

Varerne leveres til deres ejere her. Varer, der ikke modtages, opbevares her i et stykke tid, og hvis deres ejere ikke afsløres, sælges de ved bud. Noget tøj og papirvarer er doneret til velgørenhedsorganisationer.

MEST GLEMT IDENTITETER

I de varer, der findes i køretøjer til offentlig transport tilknyttet Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), oprettes posten med kort. Sidste år blev der fundet 50 Istanbul-kort og 12 personlige identitetskort såsom pas, licenser og identitetskort i køretøjer og stop. 18 procent af de fundne kort blev bragt sammen med deres ejere. Resten blev sendt til de institutioner, der udstedte kortet.

IETT's generaldirektorat, en af ​​IMM's tilknyttede institutioner, har afsluttet sit arbejde for at forbedre alle disse retur- og leveringsprocesser, der forårsager tid og arbejdsspild. I det nye system vil mistede genstande med TR ID-numre blive indtastet i e-forvaltningssystemet med en software kaldet CRM. Borgere vil automatisk blive underrettet via e-forvaltning og SMS.

E - ANSØGNING KAN OGSÅ GJØRES

Passagerer, deres ejendele, identitet osv. har mulighed for at modtage deres tab på kort tid. Istanbul-beboere vil også være i stand til at ansøge om mistet ejendom gennem e-forvaltningssystemet. Disse applikationer falder automatisk ind i IETTs system, og ejendele bringes sammen med deres ejere.

Passagerer, der har mistet deres ejendele, startende fra mandag den 30. november https://www.turkiye.gov.tr/iett-kayip-esya-bildirimi vil være i stand til at arkivere mistede ejendomsansøgninger fra.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer