Offentlig transport stiger med 22 procent i weekenden i Istanbul

Offentlig transport i Istanbul steg i procent af weekenden
Offentlig transport i Istanbul steg i procent af weekenden

Offentlige transportture steg med 8,3 procent pr. Måned og weekendture med 22 procent. Mens busser var de mest foretrukne, skete der en stigning i alle passagerkategorier. På metrolinjen Mecidiyeköy-Mahmutbey M28, som blev åbnet den 7. oktober, blev der i gennemsnit transporteret 28 passagerer om dagen mellem 31. og 17. oktober. På hverdage passerede et gennemsnit på 844 tusind 479 køretøjer dagligt med krave. Den højeste intensitet i kraveoverskridelser fandt sted mellem 786-15.00. Trafikdensitetsindekset, der forblev på samme niveau som september, blev i gennemsnit målt til 17.00.


Istanbul Metropolitan Municipality Statistics Office offentliggjorde novemberudgaven af ​​Istanbul Transportation Bulletin, som inkluderer data om offentlig transport for oktober måned. Ændringer i offentlig transport blev afspejlet i figurerne som følger:

På den samlede tur 8,3 procent stigning

I offentlig transport steg det samlede antal rejser med 8,3 procent pr. Måned og med 4,8 procent i de gennemsnitlige daglige ture.

EMere end n busser blev brugt

48,4 procent af smarte billetter, offentlig transport med gummihjul, 28,6 procent Metro-sporvogn, 12,8 procent Metrobus, 6,8 procent Marmaray og 3,4 procent foretrukket søvej.

Rejsen steg i alle kategorier

Der var en stigning i alle passagerkategorier på månedlig basis. Der var en stigning på 6,7 procent i borgerovergange, 12,1 procent i studenteroverførsler, 60 procent over 6 år og 4,4 procent i handicappede borgeres rejser.

Weekendrejser steg med 22 procent

Weekendrejser steg med 22 procent pr. Måned og hverdagsrejser med 4 procent.

M7 metrolinje åbnet til brug

På metrolinjen Mecidiyeköy-Mahmutbey M28, som blev åbnet den 7. oktober, blev der i gennemsnit transporteret 28 passagerer om dagen mellem 31. og 17. oktober.

Den travleste krydsning gennem hovedårerne er den 16. oktober

Timetallet af køretøjer, der passerer gennem 94 sektioner på hovedårerne i løbet af ugen, var 2 402 i september og 2 331 i oktober. Det højeste niveau blev registreret den 16. oktober med et timegennemsnit på 2 471 køretøjer.

Peak time er 08.00

Højeste tid for køretøjsaktivitet på hverdage var 13.00 til 15.00, og den travleste tid var 08.00. Højdepunkterne for trafikken på hverdage og weekender blev målt som 13.00 og 15.00.

De fleste krave passerer den 2. oktober

Det daglige gennemsnitlige antal køretøjer, der krydser kraven på hverdage, blev registreret som 479 tusind 786. Den travleste dag i kravenes overgang var fredag ​​den 509. oktober med 444 tusind 2 køretøjer. 39,2 procent af køretøjerne passerede den 15. juli, 45,6 procent FSM, 6,3 procent YSS og 8,9 procent Eurasia Tunnel.

Epeak timer mellem 15.00-17.00

Den højeste intensitet blev set mellem 15.00-17.00 og den mindste intensitet mellem 03.00-05.00 i kraven i kraven.

Trafikdensitetsindeks, 28

Trafikdensitetsindekset forblev på samme niveau som i september og blev målt til et gennemsnit på 28. Det højeste indeksgennemsnit blev observeret på fredage og det laveste på søndage.

Trafikdensitetsindekset på hverdage blev målt i gennemsnit som 30 på samme niveau som i september. Ser man på timefordeling på hverdage i oktober, blev peakintensiteten målt som et gennemsnit på 18.00 kl. 62:83. Ser man på weekenden, forblev værdien på samme niveau som i september. Det højeste trafikdensitetsindeks blev målt med 9 fredag ​​den 18.00. september kl. XNUMX:XNUMX.

Gennemsnitlig hastighed samme som september

Ugedagens gennemsnitlige hastighed på ruterne var den samme som i september målt til 59,5 km / t. Mens gennemsnitshastigheden i løbet af ugen ikke ændredes i forhold til september, var weekendgennemsnittet 0,9 km / t med et fald på 62,2 procent.

Tiden i trafik er faldet

Den gennemsnitlige daglige tid i trafikken på vejnettet på hverdage faldt kun med 0,9 procent i forhold til september. Mens den tid, der blev brugt i morgentoppen, faldt med 3,3 procent, steg den med 1,9 procent i aftenens peak-time.

I Bulletin, der blev udarbejdet med data fra direktoratet for offentlige transporttjenester, BELBİM og İBB Transportation Management Center, blev hastigheds- og varighedsundersøgelser udført ved hjælp af sensorer på hovedruterne.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer