Offentlige transporttimer ændret i Ordu inden for omfanget af Coronavirus-foranstaltninger

Coronavirus-foranstaltninger i hærens offentlige transporttimer ændret sig
Coronavirus-foranstaltninger i hærens offentlige transporttimer ændret sig

Offentlige transporttimer ændret i Ordu inden for omfanget af Coronavirus-foranstaltninger; Ordu Metropolitan Municipality regulerede afgangs- og ankomsttider for offentlige transportbiler i byens centrum inden for rammerne af cirkulæret, der blev udstedt af indenrigsministeriet inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger på offentlige transportbiler, der arbejder i byen og intercity.


Ifølge erklæringen fra Ordu Metropolitan Municipality Public Transport Department er de offentlige transportbiler, der kører i Altınordu-distriktet, reguleret på grund af indgangsbegrænsningen i weekenden undtagen 20.11.2020-20.00 fredag ​​den 10.00, for at reducere densiteten. Færdig.

Med arrangementet fortsætter linjerne deres aktiviteter ved at starte hver time mellem kl. 07.00-09.30 om morgenen. I denne sammenhæng 52-universitet, retsbygning, Atatürk Boulevard, TUM (posthus); 54- Kumbaşı, Yalıkent, Kirazlimanı, posthus, statshospital, Doğakent; 61- Atasanayi, OKSM, Ordu High School, Educ. Forskning Hospital; 64- MYO, Durugöl, Yeni Mah. Crossroad, State Hospital, Doğakent; 67-Organiser Sanayi, Courthouse, Köprübaşı, Kirazlimanı, Güzelyalı vil foretage gensidige rejser.

SYGEHUSKØRETØJER TAGER AF 20.30

Køretøjer vil fortsætte deres transportaktiviteter på alle linjer fra 09.30:20.00 om morgenen til 20.30:XNUMX om aftenen, især i perioder med udgangsforbud i weekenden. På den anden side vil hospitalslinjerne fortsætte deres aktiviteter til at starte kl. XNUMX.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer