HEPP-kodet periode begynder i offentlig transport i Sakarya

Perioden med HES-kode i offentlig transport i Sakarya
Perioden med HES-kode i offentlig transport i Sakarya

Sakarya Metropolitan Municipality integrerer KART54'er, som er den eneste betalingsmulighed i offentlig transport, med HES-koden. I erklæringen blev det anført, at de nødvendige test blev udført, og anvendelsen af ​​HES-koden, der skal integreres i Kart54-systemet, vil begynde på kort tid. Det blev også inkluderet i detaljer, hvordan man får HES-koden, og hvordan man definerer KART54s.


Metropolitan Kommune forbereder sig på at tage i brug en ny applikation til bekæmpelse af koronavirus. I denne sammenhæng introduceres HES-kodefunktionen til Kart54s, som er gyldige i offentlig transport. I erklæringen fra Department of Transportation blev det anført, at de nødvendige tests blev udført, og anvendelsen af ​​HEPP-koden, der skal integreres i Kart54-systemet, starter på kort tid.

HES-kode integreres i offentlig transport

Følgende erklæring blev fremsat af transportministeriet om emnet: ”Efter cirkulæret fra Ministeriet for Indre Anliggender Generaldirektoratet for provinsadministrationen om 'HEPP-kodeforespørgsel i offentlig offentlig transport', startede vi vores arbejde og integrerede snart HEPP-kodeapplikationen i offentlig transport. HES-kodeapplikationen, som vi vil sætte i drift for at reducere risikoen for kontaminering, identificere mennesker, der er i kontakt med sygdommen og isolere dem, vil også blive implementeret i vores offentlige transportbiler. "

Hvordan får man HES-kode?

I informationen om, hvordan du får HEPP-koden, skal du klikke på knappen 'Opret HES-kode' ved at indtaste afsnittet 'HES-kodetransaktioner' i Hayat Eve Sığar-applikationen. KODE-brugstid er valgt, og KODE oprettes. HES-kode via e-forvaltningssystem https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme kan også fås fra. På SMS derimod ved at skrive HES, efterlade et mellemrum mellem dem, TC identitetsnummer, de sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingsperioden skrives og sendes til 2023 som en SMS ”.

Hvordan defineres HES-koden til KART54?

I erklæringen om, at det er meget let at definere HES-koden til KART54s, "kan SAKUS Mobil også foretage deres identifikationsoperationer ved at klikke på linket på Sakarya.bel.tr via Sakarya Transportation Mobile-applikationer. For at vores borgere kan definere HES-koden; De kan få adgang til HES-koderegistreringsformularen ved at klikke på routinglinkene på SAKUS- og sakarya.bel.tr-adresser og gennemføre identifikationsprocessen. I HES-koderegistreringsformularen er vores borgere forpligtet til at indtaste oplysninger såsom TR ID-nummer, transportkortnummer, HES-kode, telefonnummer og e-mail. Borgere, der ikke kender deres kort54-numre, kan let lære deres kort54-numre ved at udfylde formularen til forespørgsel om transportkortnummer på det samme routinglink ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer