Rejsetiden mellem Ankara og Izmir reduceres til 3 timer og 30 minutter med YHT

Turen mellem Ankara og Izmir falder til time og minut med yht.
Turen mellem Ankara og Izmir falder til time og minut med yht.

Tyrkiets store nationalforsamling (parlamentet), planlægnings- og budgetkommissionen, ministeriet for transport og infrastruktur under 2021-budgetforhandlingerne er startet. Adil Karaismailoğlu, transport- og infrastrukturminister, fremsatte vigtige udtalelser på mødet.


Deling af den seneste situation på YHT-linjen Ankara-Izmir, sagde Karaismailoğlu, “Et andet vigtigt projekt er Ankara-Izmir High Speed ​​Line. Vi gjorde 35 procent fysiske fremskridt inden for infrastrukturværker. Vi reducerer den 14-timers rejsetid mellem Ankara og Izmir til 3 timer og 30 minutter. Også her er vores indtjening mere end 10 timer ”.

Ankara-Bursa, Bursa-Istanbul 2 timer 15 minutter, Konya-Adana 2 timer 20 minutter, Adana-Gaziantep 2 timer 15 minutter. vil falde

I forbindelse med Ankara-Istanbul YHT-linjen; Minister Karaismailoğlu sagde, at de planlægger at bygge en højhastighedstoglinje mellem Bursa-Yenişehir-Osmaneli og sagde: "Når projektet er afsluttet, vil både Ankara-Bursa og Bursa-Istanbul være ca. 2 timer og 15 minutter". Karaismailoğlu, med åbningen af ​​Konya-Karaman-Ulukışla High Speed ​​Line, vil afstanden mellem Konya og Adana falde fra 5 timer 50 minutter til 2 timer 20 minutter, og med færdiggørelsen af ​​højhastighedstoglinjen fra Mersin til Gaziantep er rejsetiden mellem Adana og Gaziantep 6 timer 23 Han sagde, at det ville falde fra 2 timer til 15 minutter.


sohbet

1 Kommentar

  1. afslut ankara izmir-vejen først afyoona karad herfra til izmir og Aydın Söke retning med diesel-højhastighedstog til Antalya vest eller vej, selv dette reducerer motorvejens vægt.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer