Karaismailoğlu: 'Vi forbinder vores jernbaner med havne og lufthavne'

Vi forbinder vores jernbaner med karaismailog til havne og lufthavne
Vi forbinder vores jernbaner med karaismailog til havne og lufthavne

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, holdt en præsentation i TBMM-plan- og budgetudvalget, hvor 2021-budgettet for ministeriet for transport og infrastruktur og dets tilknyttede organisationer blev drøftet.


Minister Karaismailoğlu erklærede, at den nye transport- og kommunikationsalder, der startede for 18 år siden i landet, fortsætter med fornyelses- og transformationsprocessen; Han sagde, at de vigtigste kilder til motivation vil være den merværdi, der skal leveres til holistisk udvikling. Karaismailoğlu, "alle vores aktivitetsområder i ministeriet, Tyrkiets, udgør de grundlæggende søjler i den nødvendige infrastruktur til holistisk udvikling. Siden 2003 har vi implementeret meget store og vigtige projekter inden for transport og kommunikation med en investering på 910,3 milliarder TL ”.

"Vi startede projektet Public-Private Partnership til en værdi af 214,7 milliarder TL"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at motorvejen rangerer først med en andel på 62.1 procent i investeringsudgifter og sagde: ”Mens jernbanens andel af investeringerne var 1% i 2013, blev dette forhold øget til 33% i 2020. Jernbaneinvesteringens andel, som var 47% i 2020, vil være 47% i 2023 ”. I en erklæring om, at de også vurderede alternative finansieringsressourcer, sagde Karaismailoğlu, ”Vi har mobiliseret dynamikken i den private sektor til dette. Således startede vi det offentlig-private partnerskabsprojekt til en værdi af 60 milliarder TL i alt. " han snakkede.

"Med overgangen til miljøvenlige transportformer blev der spart 10,3 millioner dollars tid, 20 millioner dollars ved overførsel af offentlige tjenester til det papirløse miljø og 1,8 milliarder dollars ved brug af e-forvaltning"

Deling af sektorfordelingen af ​​investeringer sagde minister Karaismailoğlu: ”Vi ser, at 98,9 milliarder dollars er blevet investeret i motorvejen, 29 milliarder dollars i jernbane, 14,7 milliarder dollars i flyselskabet, 1,7 milliarder dollars i søvejen og 14,4 milliarder dollars i kommunikation. Virkningen af ​​disse investeringer på den samlede beskæftigelse var et årligt gennemsnit på 703,3 tusind mennesker. Som et resultat af effektiv anvendelse af både menneskelige og økonomiske ressourcer i vores investeringer, sparede vi kun 2019 milliarder dollars i 13,4 ”. Karaismailoğlu; CO10,3-emissionsbesparelser på $ 2 millioner ved overgangen til miljøvenlige transportformer med kortere veje, bybanelinjer og højhastighedstog, $ 20 millioner papirbesparelser ved at flytte offentlige tjenester til et papirløst miljø, $ 1,8 milliarder tid ved e-forvaltning Han delte også informationen om, at der blev opnået besparelser.

"Vi forbinder vores jernbaner med havne og lufthavne"

Minister Karaismailoğlu sagde, at de er begyndt på et nyt gennembrud inden for jernbaner, ”Vi forbinder vores jernbaner med havne og lufthavne. Med vores projekter bidrager vi til jernbanetransporten ikke kun på den øst-vestlige linje, men også mellem Sortehavet og Middelhavskysten. I de sidste 18 år har vi investeret 169,2 milliarder TL i jernbaner. For første gang inden for jernbaner begyndte vi at producere trækkende og trukne køretøjer med nationalt design. For at øge jernbanens konkurrenceevne har vi bygget logistikcentre og nye knudepunkter ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer