Tekirdağ Hayrabolu Road Kandamış sektion Åbningsceremoni afholdt

Tekirdag Hayrabolu Road Kandamis Sektion Nød Toren blev udført
Tekirdag Hayrabolu Road Kandamis Sektion Nød Toren blev udført

Parlamentets formand Prof. Dr. Mustafa Şentop, transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Tekirdağ guvernør Aziz Yıldırım, Tekirdağ stedfortrædere Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Istanbul stedfortrædere Hasan Turhan, Vedat Demiröz, Kırklareli stedfortræder Selahattin Minsolmaz, University, Edirne Dr. Åbningsceremoni af Tekirdağ-Hayrabolu Road Kandamış-sektionen blev afholdt med deltagelse af Mümin Şahin.


Programmet startede med talen fra generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu efter et minuts stilhed og læsning af den tyrkiske nationalsang.

Efterfølgende talte guvernør Yıldırım; ”Transportsystemer og -tjenester er et grundlæggende element i moderne økonomier og social udvikling. Transportsystemer og faciliteter påvirker ikke kun den generelle struktur i en by eller et land som helhed, men påvirker også den økonomiske, sociale og kulturelle dynamik i den by eller det land.

Formålet med transport; at transportere mennesker og varer på den korteste tid på en billigere og mere sikker måde. En af statens grundlæggende pligter er; At etablere og koordinere transportsystemer, der skaber transportkapacitet til at imødekomme de behov, der skabes af den økonomiske og sociale udvikling og i overensstemmelse med landets og samfundets interesser.

Tekirdağ har i alt 43 km motorveje, herunder 189 km motorveje, 369 km provinsveje, 1720 km statsveje og 2321 km landveje. Med bevidstheden om, at transport er en offentlig tjeneste, fortsætter vi med at tjene vores borgere ved at udføre de nødvendige undersøgelser inden for transportområdet, hvilket øger moderniseringen, genopliver det økonomiske og sociale liv og giver fordele til andre sektorer.

Tekirdağ-Hayrabolu Road, hvor vi åbner en sektion på 5 km, inklusive 3 vejkryds, 3 broer og 13 undergrundsveje, er en vigtig bedrift for vores Tekirdağ, der udvikler sig dag for dag og udvikler sig mod at blive et handels- og logistikcenter.

Med Tekirdağ-Hayrabolu Road åbner vi; For at forbedre og forbedre transporten af ​​Tekirdag og Hayrabolu-distriktet, som har en vigtig plads i landbrug og dyrehold i vores land, er det planlagt at øge standarden på den eksisterende vej og sikre dens forbindelser til motorvejen og ringveje.

Vi forventer, at færdiggørelsen af ​​den eksisterende (2 × 1) bane med lav standardvej som en delt vej vil yde betydelige bidrag til udviklingen af ​​Hayrabolu-regionen, og adgangen til Tekirdağ Havn og industrizoner i regionen til Kapıkule vil være lettere.

Vi vil gerne takke vores præsident, præsident for den store nationale forsamling i Tyrkiet, professor, der bidrog til anlæggelsen af ​​Tekirdağ-Hayrabolu Road. Dr. Mustafa Şentop og vores minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, vores stedfortrædere, hans arbejdstager, teknisk personale, ekspert, inspektør og alt andet personale fra ministeriet for transport og infrastruktur. Jeg ønsker, at vejen skal være gavnlig for Tekirdağ, vores region og vores nation. " sagde.

Minister Karaismailoğlu talte efter guvernør Yıldırım og sagde: ”Vi er glade for at åbne den første fase af Hayrabolu-Tekirdağ Road. Transporten af ​​Tekirdağ, som er placeret på den internationale vejrute, der forbinder vores land til Europa med Hayrabolu-Tekirdağ Road, vil blive forsynet med et vejnetværk af høj standard. Hayrabolu-Tekirdağ Road forbinder Hayrabolu til Tekirdağ ringvej, startende fra Hayrabolu Köprülü-krydset på Alpullu-Malkara-vejen, der passerer Hayrabolu som en ringvej.

Karaismailoğlu erklærede, at der inden for projektets omfang var 19 kryds, 4 broer og 1 overføring, 5 undergange og 116 hydrauliske kunststrukturer. Karaismailoğlu sagde, at den 47 kilometer lange vej, der forbinder Hayrabolu-distriktet til Tekirdağ, vil forkorte med 1,3 kilometer til 45,7 kilometer. ”I 2 × 1-standarden bliver den eksisterende vej med 7 meters bredde en 2 × 2-bane BSK asfalteret delt vej. Inden for rammerne af fase 1, som vi åbnede i dag, er der afsluttet 13 kilometer opdelt vej, 5 kryds, 3 broer og 3 undergange. De samlede omkostninger ved denne sektion på 13 kilometer er 166 millioner lira. Når hele projektet er afsluttet, vil adgangen til Tekirdag havn og industriområder i regionen til Kapıkule være lettere, handelsvolumen i regionen vil stige, og Tekirdağ-provinsen vinder socioøkonomiske gevinster. Der sikres sikrere transport til trafikanter. Rejsetiden i regionen forkortes, og køretøjernes udstødningsemissioner falder. Derudover vil det bidrage til den nationale økonomi ved at spare på vedligeholdelses- og driftsudgifter og ved at reducere udgifter til brændstof og afskrivninger. Held og lykke allerede. " sagde.

Efterfølgende talte Parlamentets formand Şentop; ”Staten tilhører nationen med alle dens midler og ressourcer, den tilhører nationen. Hver sten i vejen for statens adgang til nationen og nationens adgang til staten, det vil sige retfærdighed og lov, skal fjernes. Tyrkiet, alt sammen organiseret på trods af disse netværk, internationale og indenlandske netværkets stædighed, vil det aldrig opgive dette mål vil ikke blive afskrækket.

Şentop sagde i sin tale ved Tekirdağ-Hayrabolu Road Kandamış-sektionens åbningsceremoni, at de føler æren og stoltheden ved at bringe værker til landet.

Han sagde, at det ikke kan være en mere hæderlig pligt end at bringe værker, der letter borgernes liv, sagde Şentop, ”Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed over for vores præsident, vores minister, vores generaldirektorat for motorveje, vores ingeniører og arbejdere, der fik os til at føle denne ære og glæde. Fordi vejen er civilisation. Siden 3. november 2002 lancerede Tyrkiet en massiv civilisationsmarsch og overvinde alle forhindringer, der kom ros i dag. " han snakkede.

Vejen, der bare påpegede, at dette ikke betyder at lette reduktion og adgang til afstanden Şentop, fortsatte han med at sige: "Byer får adgang til et andet økonomisk liv i live, alle har mere tid til at få det fra, mellem staten og samfundet og Tyrkiets stigende konkurrenceevne. Her oplever vi endnu en gang denne ære i Tekirdağ. Det er det, der betyder noget for os.

At that vejen er civilisation og civilisation er livsstilen, sagde Şentop, ”I storhedstiden for vores civilisationshistorie ses det, at vores forfædre lægger særlig vægt på vejbygning, broer, passagersikkerhed og vejtjenester. Før seljukerne og senere osmannerne overtog de kontrollen med handel med silke og krydderveje med den derbente organisation, caravanserais, ordenorganisationer oprettet til transport af passagerer og gods og opnåede således både økonomisk og kulturel udvikling. Som en naturlig konsekvens af dette er de blevet den vigtigste magt i verden politisk og militært. " han snakkede.

Når den nordlige Marmara-motorvej og Yavuz Sultan Selim-broen bruges, når vi Bursa og Izmir fra Dilovası-lokalitet uden afbrydelse. Ligeledes er det kendt af alle, at transporten mellem Europa og Asien vil blive meget lettere takket være disse motorveje. Takket være vores motorveje, der omgiver vores land som blodkar, især i denne fase, vil de varer og tjenester, der produceres i industriområderne i Trakien, nå Istanbul og Anatolien både uafbrudt og hurtigt. Motorveje vil spille en vigtig rolle i udviklingen af ​​vores land og vores region. Vi har nu de længste 4-sporet tunneler i verden med Gebze-Izmit-sektionen på den nordlige Marmara-motorvej, som blev åbnet for to måneder siden og taget i brug i vores land.

Şentop påpegede, at de vil fjerne trafiktætheden og miljøforurening forårsaget af urbaniseringen og industrialiseringen i Marmara-regionen fra byen og adskille intercity og international trafikbelastning fra hinanden og sagde: ”Vores land mistede mange mennesker i trafikulykker. I lang tid har vi alle bemærket, at trafikulykkenyhederne er faldet. Vi vil have fred i sindet ved at have sikre og brede veje, der minimerer disse smerter. " sagde.

Ved ceremonien bad provinsmufti İsmail İpek, og åbningen blev foretaget ved at skære båndet. Derefter tog han en prøvekørsel på vejen med parlamentets formand Şentop, minister for transport og infrastruktur Karaismailoğlu og guvernør Yıldırım med det kontorbil, han brugte.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer