Tips til den mest nøjagtige brug af vinterdæk fra Pirelli

Tips til den bedste brug af Pirellid vinterdæk
Tips til den bedste brug af Pirellid vinterdæk

Pirelli har delt forslag, der giver chauffører tip til brug af vinterdæk på den mest korrekte måde, nu når vintersæsonen begynder at gøre sig gældende. Virksomheden overførte også kunderne hygiejneforanstaltninger truffet af autoriserede forhandlere i løbet af dækskiftet.


Det er meget vigtigt, at både dækskiftet og vintervedligeholdelsen af ​​bilerne står ved døren til vintersæsonen. Når lufttemperaturen falder til under 7 ° C, reducerer vinterdæk bremselængden med 10% under våde forhold og 20% ​​i sne sammenlignet med sommerdæk. Vinterdæk, der er specielt designet til lave temperaturer i vintermiljøer, hvor lufttemperaturer falder, veje er våde eller snedækkede eller jorden er tør, giver større sikkerhed sammenlignet med sommerdæk. Mens grebet på sommerdæk falder ved lave temperaturer, garanterer vinterdæk maksimalt greb takket være deres specielle forbindelser til dette formål. Slidbanemønstrene i vinterdæk giver høj dræning for at forhindre risikoen for akvaplaning.

Sørg for at overvåge dæktrykket i koldt vejr

Så hvordan skal dæktrykket justeres, når vejret er koldt? Når vejret er koldt, har dæktrykket en tendens til at falde fysiologisk. F.eks. Vil trykket på et dæk med et tryk på 20 Psi ved 2 ° C falde til 0 Psi, når luften er 1.8 ° C. Derfor skal du kontrollere dæktrykket oftere end i andre årstider og altid følge producentens anbefalinger. Forsøg ikke at sænke dækket vilkårligt for at øge grebet; denne praksis fungerer bestemt ikke med moderne dæk. Husk også: Hvis du puster dine dæk i et varmt miljø, skal du tilføje 0.2 Psi til den anbefalede værdi i brugervejledningen under hensyntagen til koldere udendørs forhold. For at sikre, at varmen, der genereres under kørsel, ikke ændrer trykket, bør trykket under koldt vejr helst måles mindst 30 minutter efter, at køretøjet er brugt. Vinterdæktrykket skal kontrolleres mindst en gang om måneden, ikke kun efter kollision (f.eks. Kollision med dæk).

Du skal også kontrollere reservehjulet (skal pumpes op til det korrekte tryk), dækreparation og oppumpningssæt (klar til brug). Vi anbefaler, at du tager disse råd i betragtning, hvis du sidder fast på en bjergside i snevejr eller væk fra servicen.

Pirelli autoriserede forhandlere forbedrer konstant sig selv gennem regelmæssig træning

Pirelli fortsætter alle deres autoriserede forhandlers træning i både produkt- og teknologi- og pandemiprocesser online. Mens en video med nyttige oplysninger blev frigivet for at hjælpe autoriserede forhandlere med at gøre deres butikker til et sted, hvor chauffører til enhver tid føler sig sikre, udvides denne information, der overføres til Pirellis hele forhandlernetværk, med nye foranstaltninger designet til at sikre, at chauffører føler sig helt sikre, når de skifter dæk.

Pirelli har tilbudt forskellige initiativer til at hjælpe autoriserede forhandlere med at opfylde deres forpligtelser til at yde sikker service til deres kunder og har samlet en række anbefalinger til at hjælpe med at omorganisere servicecentre og skabe et hygiejnisk miljø. Disse foranstaltninger, der er truffet parallelt og i overensstemmelse med de foranstaltninger, der er meddelt af sundhedsministeriet vedrørende Covid-19, er opsummeret i en kort film til forhandlernetværket. Disse processer inkluderer forskellige tiltag, fra et nyt arrangement af arbejdsområder til et bestemt antal mennesker i venteværelser. Som en del af den øgede brug af digitale værktøjer forklares nye online-aftalesystemer også for at tilskynde kunder til kontaktløs betaling. Derudover findes der hygiejneregler (håndvask, temperaturmåling, brug af handsker og masker osv.), Som medarbejderne skal anvende hele dagen.

Pirellis brede sortiment af vinterdæk imødekommer alle chaufførers behov

Pirelli vinterdæk er designet til at give en ensartet køreoplevelse i høj kvalitet under alle barske vejrforhold under +7 grader og imødekommer chaufførernes behov fra passager til 4 × 4 under alle forhold, inklusive off-road. Pirelli tilbyder de mest avancerede teknologier med sine Run Flat-dæk, der kan bevæge sig, selvom de sprænger, Sealinside-dæk, der kan reparere sig selv med sit voksagtige lag, og dets produktsortiment med Noise Cancelling System - PNCS. Pirelli autoriserede forhandlere informeres regelmæssigt af salgs- og træningsteams om det brede udvalg af produkter og innovationer, der er skabt til vintersæsonen. Pirelli tilbyder en bred vifte af produkter, lige fra sportsvogne til luksusbiler, bybiler, dæk, der bruges under barske vinterforhold og motorsport. Pirelli fortsætter også med at tilbyde sine kunder vinterdæk og lette erhvervskøretøjs vinterdæk designet til SUV-4 × 4s.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer