TÜBİTAK rekrutterer 105 løbende arbejdere

TÜBİTAK rekrutterer 105 løbende arbejdere
TÜBİTAK rekrutterer 105 løbende arbejdere

TÜBİTAK rekrutterer personale. I henhold til den offentliggjorte permanente medarbejderrekrutteringsmeddelelse vil Teknikere Rekruttering og Forskere blive rekrutteret uden betingelse for KPSS med 105 medarbejdere.

Særlige betingelser for kandidater


Tilvejebringelse af to-årig tilknyttet uddannelse fra videregående uddannelsesinstitutioner Efter at have afsluttet en af ​​afdelingerne Elektricitet, Elektronik Teknologi, Elektronisk Kommunikationsteknologi, Kontrol og Automationsteknologi eller Rail Systems Elektrisk og Elektronisk Teknologi.

Efter at have arbejdet i marken i højst 5 år efter eksamen fra associeret grad,

Det foretrækkes, at kandidaten har kompetence inden for mindst et af nedenstående emner.

 • At kunne installere og tilslutte elektriske paneler.
 • At kunne tegne paneler med Eplan / Cofaso software.
 • At have viden om elektronisk samling og mekaniske samlinger.
 • For at være i stand til at fjerne SMD-materiale, installation, øjenprøve og endelig kontroltekniker.
 • At have erfaring inden for strømelektronik, enfaset og trefaset veksel- og jævnstrømsnet.
 • At have viden om jernbanesignalsystemer.
 • Har erfaring inden for automatisering.
 • Markarbejde og ikke have en rejsehindring.

Ansøgningsproces

 • For at ansøge om meddelelsen er det nødvendigt at tilmelde sig jobansøgningssystemet på "www.bilgem.tubitak.gov.tr". (Når du opretter et CV til ansøgningen, er det obligatorisk at tilføje alle nødvendige dokumenter til systemet elektronisk og anvende ved at vælge referencekoden). Ansøgninger accepteres ikke undtagen for ansøgninger, der er foretaget via jobansøgningssystemet.
 • Ansøgninger skal indsendes senest 14 / 12 / 2020: 17: 00.
 • Ansøgninger vil blive evalueret ud fra referencekoden til annoncen. Kandidater vil være i stand til at ansøge ved at vælge udstationeringens referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger, der er foretaget uden at vælge en referencekode, overvejes ikke. En kandidat vil være i stand til at ansøge om maksimalt 1 (en) stilling.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer