TürkTraktörs konstruktionsudstyr på arkæologiske udgravningssteder

Turktraktors byggemaskiner i arkæologiske udgravninger
Turktraktors byggemaskiner i arkæologiske udgravninger

TürkTraktör understøtter de arkæologiske udgravninger, der udføres for at bevare den kulturelle rigdom i Anatolien med byggeudstyr.


New Holland og Case-byggemaskiner, der er velegnede til udgravninger, der udføres med præcision på arkæologiske steder, tiltrækker opmærksomhed som værktøj, der letter arbejdet. Støtter udvikling inden for mange områder lige fra uddannelse til kultur og kunst, TürkTraktör sender sit byggeudstyr til stedet til arkæologiske udgravninger, der udføres for at opdage den dybe og kulturelle arv i Anatolien og bringe det til nutiden.

I udgravningerne, der er udført med stor omhu og præcision for at forhindre skader på de historiske artefakter, henleder New Holland og Case-minilæssere med mærke, som maskinerne, der gør det lettere at arbejde med at fjerne og fjerne jorden fra området.

Nøjagtigt feltarbejde udført med maskiner med stor krop belyser historien

Udtrykker, at det mest intense og prioriterede kritiske arbejde i arkæologiske udgravninger er udgravningsprocessen, siger TürkTraktör Business Unit Group Unit Group Manager Boğaç Ertekin, at den største tilhænger af eksperter inden for dette område er byggeudstyr: Selvom de ikke betragtes som egnede værktøjer, er disse maskiner faktisk uundværlige til udgravningsområder. Det vigtige her er at placere den rigtige maskine i det rigtige felt og arbejde. For eksempel foretrækkes maskiner med gummi i disse typer felter, fordi graveoperationer kræver stor præcision. Da bæltegravere fordeler overfladetrykket, kan minigravemaskiner også foretrækkes, hvor jorden er egnet. Mens gravemaskiner eller gravemaskiner med lille tonnage bruges til graveoperationer, kan der opnås støtte fra læssemaskiner til løft af udgravet jord.

Boğaç Ertekin, der tilføjede, at de er meget glade for at støtte arkæologiske udgravninger med anlægsudstyr som TürkTraktör, sagde: ”Vi er stolte over at være en del af de arkæologiske udgravninger, der kaster lys over historien og kulturarven i anatolske lande, vuggen for mange civilisationer. Vi sigter mod at videregive disse undersøgelser til fremtidige generationer. Afdækning af historiske artefakter uden skade er blandt vores prioriterede problemer i den kommende periode. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer