Tyrkisk teknologi i verdens længste motorvejstunnel

Tyrkiske ingeniører underskrev ataltunnelen i Indien
Tyrkiske ingeniører underskrev ataltunnelen i Indien

Der er tyrkisk teknologi i den længste tunnel, der forbinder Indien til Kina og er den længste tunnel i verden i højder på 3 tusind meter og derover. Savronik India, filialen af ​​Savronik Group of Companies i Indien, designet, software og elektromekaniske systemer til Atal Tunnel, den længste vejtunnel i verden.


Indien krydsede Himalaya-bjergene, der forbinder Kina, det elektroniske system i den 9 kilometer lange tunnel i Rohtang-hjerneteamet fra Tyrkiet. Det tyrkiske teknologifirma Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Det har afsluttet de elektromekaniske systemer, software og teknologisk infrastruktur i den længste motorvejstunnel i verden, der ligger i livsnerven i Indien. Design blev udarbejdet og sendt i Tyrkiet Savronik Electronic Governance Center, ansøgningen blev foretaget af Savronik System Indiana.

Med sin software og elektroniske enheder i Indien er det det mest avancerede land i Fjernøsten efter Kina. Denne gang har et tyrkisk selskab imidlertid underskrevet Indiens vigtigste tunnelkonstruktion. Det har ydet et stort teknologisk bidrag i Indien. Den længste motorvejstunnel i verden fungerer med tyrkisk teknologi.

FERDIGET I 500 MÅNEDER MED 24 PERSONALE

Den 9 km lange Atal-tunnel, der ligger i Rohtang-passet inden for grænserne af Indiens Himachal-Pradesh-stat, er blevet åbnet for transport af Indiens premierminister, hr. Narendra Modi. Denne single-tube, dobbelt-banetunnel, der ligger på skråningerne af Himalaya-bjergene i en højde af 3 meter, muliggjorde 6 km Rohtang-krydset, som ikke tillod i 50 måneder af året, hvilket reducerede afstanden til 9 km og tiden til et minimum. Alle elektromekaniske værker i hovedtunnelen og flugtunnelen inklusive design, Savronik Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. udført af. Tunneler med belysning, ventilation, branddetektion og slukning, tunnelovervågning (kamera), vejrdetektion, variable tunneltrafikskilte og energisystemer styres løbende af Savroniks Central Control System. Tunnelen, hvis kontrakt blev underskrevet i juni 2018, blev afsluttet i en meget kort periode på 500 måneder med 24 ansatte, selvom den var under opførelse. Projektet fokuserede på lokalt bidrag og arbejdsstyrke og opnåede et lokalt bidrag på over 80 procent og en lokal arbejdsstyrke på over 95 procent. Tunnelen er også den længste tunnel i verden i højder på 3 tusind meter og derover.

Vi er et af de mest erfarne virksomheder i verden

Grundlægger Savronik Indien i 2009, sagde Savronik Group of Companies formand for bestyrelsen, der hjalp tyrkiske ingeniører med at bidrage til mange projekter i Indien, sagde. Dr. Sıddık Yarman sagde følgende om Atal Tunnel-projektet: “Som formand for bestyrelsen for Savronik Group of Companies, Teoman Süer, bestyrelsesmedlemmer, Dr. Da vi gik med Faruk Yarman og grundlæggerpartner Mustafa Kula, besluttede vi at åbne Savronik Indien efter at have talt med ministeren for offentlige arbejder og general manager for Highways of India. Vi har været i Indien i 2009 år siden 11. Det var en begivenhed, at det tyrkiske teknologivirksomhed designede og byggede den avancerede teknologiinfrastruktur i verdens længste motorvejstunnel i en højde af 3 meter i en region i Indien, der tillægger stor betydning. Vi lavede hele systemets design, systemintegration, elektromekanik og kontrolcenter i tunnelen. Vi er et af de mest erfarne virksomheder i verden i disse sager. Elektronikdesign Savronik fremstillet i Tyrkiet. Der arbejdede han med det lokale firma Savronik System India. Vores hjerne har et team på 20 mennesker fra Tyrkiet, vi har administrativt personale. Vi leverer den arbejdskraft og ingeniørkraft, vi vil bruge fra Indien. Der holdt vi vores løfte til både ministeriet for offentlige arbejder og generaldirektoratet for motorveje. Vi har ydet betydelige bidrag til Indien med hensyn til videnskab, teknologi og teknik. Vi er stolte og glade. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer