Elmalı busterminal tæller dage

elmali busterminal tæller dage
elmali busterminal tæller dage

Den nye busstationsbygning bygget af Antalya Metropolitan Municipality på et område på 10 tusind kvadratmeter i Elmalı tæller dagene. Som en moderne og nyttig struktur vil den nye terminalbygning give borgerne en behagelig rejseoplevelse.


Elmalı-busterminalprojektet, hvor arbejdet startede i september 2019, er afsluttet med ordren fra Antalya Metropolitan Kommunes borgmester Muhittin Böcek. Elmalı busterminal, der er planlagt med en moderne og miljøvenlig tilgang, der er egnet til passagertransportkapacitet, vil tjene på sin nye placering nær statshospitalet.

DOKSON PROCENTAGE FERDIG

Ved opførelsen af ​​Elmalı Bus Terminal, der er under opførelse af Metropolitan Kommunes Direktorat for Videnskabssager, er 95 procent bestået. Fabrikationsarbejdet af armeret beton og udvendig maling og beklædning af bygningen er afsluttet. Fine værker som nedhængt loft, elektriske og mekaniske fabrikationer i bygningen har nået færdiggørelsesstadiet. Landskabspleje af busstationen fortsætter.

TAK FRA HALİL ÖZTÜRK

Elmalı borgmester Halil Öztürk foretog også observationer ved den nye busterminal, der stiger i tråd med byens æstetik. Elmalı-borgmester Halil Öztürk, der modtog oplysninger om værkerne, sagde: "Vi vil gerne takke vores borgmester i Metropolitan, Muhittin Böcek for hans store indsats for at bringe den nye busterminal til vores distrikt for at tjene vores borgere."

MODERNE OG BEHAGLIGE BYGNINGER

8 busplatforme, billetsalgskontorer, halvåbne og lukkede venteområder, masjid, husly, PTT, restaurant, kommercielle butikker, politi, politi og administrative kontorer, personalelokaler, tekniske rum og Det har en åben parkeringsplads. Den nye terminal vil betjene byboerne og turismen med dette udstyr.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer