İncilipınar Park modtager endnu en gang Grønt Flag Award

incilipinar park modtog igen det grønne flag
incilipinar park modtog igen det grønne flag

İncilipınar Park, som Denizli Metropolitan Kommune har bragt til byen, har også haft succes med at modtage prisen Green Flag i år. At være blandt verdens bedste parker igen tescillenen İncilipınar Park, Tyrkiets første og eneste Green Flag-pris for at beskytte titlen på det grønne område.

İncilipınar er også på toppen i år


Den İncilipınar Park, som Denizli Metropolitan Kommune bragte til byen, lykkedes igen at modtage Green Flag-prisen, som startede i 1996 i England for at sætte en national standard i parker og grønne områder og derefter spredte sig til hele verden. İncilipınar Park, som blev evalueret af den uafhængige ikke-statslige organisation Keep Britain Tidy i Storbritannien inden for rammerne af programmet Green Flag i perioden 2020-2021, var igen Denizlis stolthed. For at være blandt verdens bedste parker igen tescillenen İncilipınar Park, Tyrkiets første og eneste Green Flag-pris, formåede titlen at bevare grønne områder. Mens İncilipınar Park er anerkendt som en af ​​de bedste i verden af ​​Green Flag Award-programmet, er det kendt i verden inklusive USA, Mexico, Australien, New Zealand, De Forenede Arabiske Emirater, Spanien, Finland, Sverige, Frankrig, England, Tyskland, Portugal og Irland. der modtog denne pris, deltog blandt 2 333 parker.

"Vi mødes i sunde dage"

Denizli borgmester Osman Zolan, İncilipınar sagde, at dette år er Denizlis, Tyrkiets stolthed. Grønt flag Tyrkiet inden for İncilipınar Noterer sig, at præsident Zolas første og eneste parker, parker og grønne områder sagde, at de fortsætter med at være et eksempel for hans arbejde. Borgmester Zolan sagde, at de fortsætter med at tilføje skønhed til Denizlis skønheder. ”Vi er blevet en by, der konkurrerer med verdensbyer inden for alle områder fra Denizli, hvor selv fugle ikke kunne flyve på grund af luftforurening. Vi bragte disse skønheder sammen til vores by. Vi er glade og stolte. Efter pandemien håber jeg, at vi vil omfavne igen i vores smukke parker, pladser og grønne områder og mødes på sunde dage. Jeg vil gerne takke alle, der bidrog og bidrog. "


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer