Hvorfor kommer ildelugt fra klimaanlæg til køretøjer, og hvordan fjernes det?

Hvorfor dårlig lugt kommer fra køretøjets klimaanlæg, og hvordan man fjerner det
Hvorfor dårlig lugt kommer fra køretøjets klimaanlæg, og hvordan man fjerner det

Den mest almindelige årsag til tunge lugte fra automatisk klimaanlæg er bakterier, der akkumuleres i klimaanlægget over tid. Disse bakterier formerer sig normalt i kolde, fugtige og mørke omgivelser. Den interne struktur i klimaanlæg opfylder disse funktioner fuldt ud. Bilens klimaanlæg har klimaanlægsfiltre mod væksten af ​​disse bakterier. Disse filtre slides dog over tid, og efter et stykke tid begynder de ikke at fungere så godt som før. Dette får bakterier til at formere sig og spredes af ubehagelige lugte i køretøjet.


Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af dit klimaanlæg er meget vigtigt for dit helbred og dit klimaanlægs levetid.

Bakterier, der akkumuleres i klimaanlægget, kan vokse og formere sig meget hurtigt i fugtige og mørke omgivelser. Klimaanlæggets indre giver fuldt ud disse omgivende forhold. Faktisk er der nogle klimaanlægsfiltre mod disse bakterier i din bils klimaanlæg, men med tiden begynder disse filtre at miste deres funktion og begynder at fungere. Og som et resultat formerer bakterier sig hurtigt, hvilket forstyrrer luftkvaliteten i køretøjet og forårsager dårlig lugt til miljøet.

Ved at klæbe til klimaanlæggets filter over tid kan det akkumulerede snavs og støv medføre, at der spreder dårlig lugt inde i dit klimaanlæg. Da klimaanlæggets generelle systemdrift, den luft, det tilvejebringer udefra med en bestemt temperatur, opsamler det støvet i luften, det modtager udefra. Hvis klimaanlæggets vedligeholdelse ikke udføres i lang tid, reflekteres akkumuleringen af ​​disse støv i klimaanlægget i bilen som en dårlig lugt efter et stykke tid. Sammen med den dårlige lugt kan det give den luft, den giver i køretøjet, støvet. Og dette forringer luftens kvalitet, hvilket gør det ubehageligt for dig. Derfor er udskiftning af pollenfilter meget vigtig. Pollenfilter er et filter, der holder støv i luften, der tilføres udefra, som systemet kræver. Hvis du er en chauffør, der bruger klimaanlægget meget, og du ikke har skiftet filter i lang tid, kan det være årsagen til dårlig lugt. Her skal du rense eller udskifte filteret. Generelt anbefales det, at pollenfilteret udskiftes snarere end rengøres af eksperterne.

En anden grund kan være dyr, der gemmer sig i motorrummet i dine køretøjer. Små dyr kan sidde fast i klimaanlæggets honningkage i motordelen og kan ikke komme ud, så dyrene kan dø der. Kontrol her inden brug af dit køretøj kan både forhindre lugt, der kan forekomme i dit køretøj, og redde dyret der.

Når dyrene dør, henfalder deres kroppe, der forbliver der, og skaber lugt, og denne duft frigives i køretøjet gennem klimaanlæg. Faktisk er denne rådne lugt mærkbar, fordi den er ret høj.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer