Hes-kode lanceret til sikker transport uden koronar i Kayseri

Kontokode blev implementeret til sikker transport i Kayseri uden korona
Kontokode blev implementeret til sikker transport i Kayseri uden korona

Kayseri Metropolitan Municipality har implementeret HES-koden i transport for at bruge offentlig transport mere sikkert og for at minimere risikoen for kontaminering. Takket være HES-koden blokeres de, der forsøger at bruge offentlig transport i fare, og rapporteres til sundhedsministeriet.


I overensstemmelse med cirkulæret med titlen "HEPP Code Enquiry in Urban Public Transportation" udstedt af indenrigsministeriet blev "Transport med HES-kode" -tjenesten lanceret i Kayseri inden for rammerne af transaktionerne med at matche offentlig transportkort med Hayat Eve Sığar (HES) -koder.

I denne sammenhæng stiger passagerer fra 1. december ombord på offentlige transportbiler med kort, der matcher HES-koderne, mens de, der forsøger at bruge offentlig transport i fare, forhindres og rapporteres til sundhedsministeriet.
Mens 845 tusind kortholder af de 287 tusind mennesker, der i øjeblikket bruger offentlig transport i byen, og hvis kort viser mobilitet, har matchet HES-koden, er kortene til kortholderne, der ikke matcher HES-koden, blevet lukket for offentlig transport, indtil de matches.

Transportation Inc. embedsmænd mindede om, at de, der aktivt bruger deres kort, skal matche dem for at undgå vold, ellers kan de ikke tage offentlig transport.

HVORDAN MATCHES HANS KODE?

https://kayseriulasim.com/heskodkayit Du bedes venligst klikke på hjemmesiden og matche det offentlige transportkort-HES-kode ved at registrere navn, efternavn, TR-identitetsnummer, ubestemt HES-kode og offentlig transportkortnummer i systemet for at undgå uretfærdig behandling. Derudover leveres den nødvendige support til at matche HES-koden med kortene gratis på Alo 153.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer