Elektrisk løbehjulstid i Konya

elektrisk scooter periode i konya
elektrisk scooter periode i konya

Konya Metropolitan Municipality meddelte, at elektriske scootere, et miljøvenligt og underholdende transportmiddel, også er taget i brug i cykelbyen Konya.


Konya er placeringen af ​​byens cykel Tyrkiet såvel som at fremme brugen af ​​cykler til alle bæredygtige undersøgelser for at tilskynde til transport af Konya Metropolitan Kommune, til brug i verden for nylig meddelt, at det er taget i brug stadig mere almindelige elektriske scootere Konyalı.

Det vil bidrage til at reducere trafiktætheden

Den udbredte brug af elektriske scootere, der skiller sig ud med deres miljøvenlige og økonomiske egenskaber, vil også bidrage til at reducere trafiktætheden og parkeringsproblemet i byen. Derudover vil brugerne have en praktisk og behagelig rejseoplevelse.

HVORDAN VIRKER ELEKTRISKE SCOOTERS?

Virksomheden, der vil betjene den, har sat 100 scootere i brug i første omgang. Brugere tager scooterne fra de punkter, der vises i mobilapplikationen inden for det udpegede område, og låser dem efter brug. Når en anden bruger kommer, vil han kunne låse den op og leje den via mobilapplikationen. Elektriske scootere overvåges konstant via satellit.

Hvis prøveudførelsen af ​​scooterudlejningstjenesten er vellykket, sigter den mod at sprede applikationen i hele byen.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer