7 vigtige cybersikkerhedstrin for virksomheder

Vigtigt cybersikkerhedstrin for virksomheder
Vigtigt cybersikkerhedstrin for virksomheder

For virksomheder, der begyndte at arbejde eksternt med Covid-19-perioden, anføres det, at disse omkostninger er mere end $ 4 millioner. Komtera Teknoloji Channel Sales Director Gürsel Tursun understreger, at ondsindede angreb udgør størstedelen af ​​de overtrådte dataovertrædelser, og viser 7 vigtige trin, som virksomheder skal være opmærksomme på for at forhindre databrud.


IBM's forskningsresultater fra 2020-dataomkostningsrapport afslørede, at virksomheder lider alvorlig skade på grund af databrud. Undersøgelsen rapporterede, at databrud koster virksomheder i gennemsnit 3,86 millioner dollars årligt, mens dette for fjernselskaber er $ 137.000 mere end gennemsnitsomkostningerne. Udtalelse om, at personlig kundeinformation er særlig farlig i tilfælde af overtrædelser, siger Gürsel Tursun, salgsdirektør for Komtera Technology Channel, at virksomheder skal tage skridt til at minimere cybersikkerhedsrisici.

Telekommunikationsfirmaer får millioner dollars

Med pandemien lukker virksomheder, der uregelmæssigt har skiftet til eksterne arbejdssystemer, året 2020 med alvorlige skader. I en erklæring om, at den primære årsag til dette er, at virksomheders cybersikkerhed under fjernarbejdsprocessen inkluderer svage punkter og problemer med at tilpasse sig den nye proces, siger Gürsel Tursun, at fjernvirksomheder med en gennemsnitlig dataovertrædelsesomkostning på mere end $ 4 millioner bør gennemgå deres cybersikkerhedsstrukturer og levere løsninger til de nødvendige punkter.

Det tager 280 dage at opdage og kontrollere et databrud

Telecommuting forlænger svartiden til angrebshændelser ud over den økonomiske proces. Ifølge undersøgelsen bruger virksomheder i gennemsnit 280 dage på at opdage og indeholde en overtrædelse. På dette tidspunkt, mens de brugte 207 dage på at identificere problemet og 73 dage på at kontrollere problemet, sagde 76% af de eksterne deltagere, at de havde brug for mere tid. Derudover koster stjålne eller mistede data virksomheder i gennemsnit $ 146 pr. Registrering, mens omkostningerne pr. Registrering af personlige data stiger til $ 150. Gürsel Tursun minder om, at både tid og materielt tab kan skade virksomhedernes omdømme, og viser 7 vigtige trin, som virksomheder skal være opmærksomme på for at forhindre skader forårsaget af sådant datatab.

  1. Tilvejebring kurser, der vil øge bevidstheden om dine medarbejdere.
  2. Opret dobbeltfaktorautentificeringer.
  3. Tjek kontoadgang regelmæssigt.
  4. Glem ikke at sikkerhedskopiere data.
  5. Forøg sikkerheden på mobile enheder.
  6. Opret en sikker patch og opdateringsproces.
  7. Tøv ikke med at søge professionel support.

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer