Elektriske køretøjer til PTT-startet service på øerne

PTTs elektriske køretøjer startede på øerne
PTTs elektriske køretøjer startede på øerne

Ministeriet for transport og infrastruktur; PTTs miljøvenlige elektriske køretøjer er begyndt at blive brugt i Adalar-distriktet i Istanbul; Han sagde, at køretøjerne vil betjene på 4 øer, nemlig Büyükada, Heybeliada, Burgazada og Kınalıada.


Taler om den nye anvendelse af PTT, sagde transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu: ”Det sigter mod at reducere kulstofemissioner og beskytte naturlige skønheder med miljøvenlige elektriske køretøjer. Vi vil fortsætte med at implementere miljøvenlige fremgangsmåder, der er kompatible med naturen ”.

I erklæringen fra ministeriet for transport og infrastruktur blev det anført, at en ny æra er begyndt på øerne Istanbul, hvor naturlige og historiske skønheder er placeret. Ministeriet, en af ​​Tyrkiets mest etablerede organisationer med PTT Istanbuls Prinseøer i distriktet om, at en innovativ applikation blev implementeret; Han erklærede, at PTT's miljøvenlige elektriske køretøjer fra nu af vil tjene i Adalar-distriktet i Istanbul.

Det vil tjene på 4 øer som Büyükada, Heybeliada, Burgazada og Kınalıada.

Ministeriet erklærede, at PTT's miljøvenlige elektriske køretøjer er begyndt at blive brugt i Adalar-distriktet i Istanbul, at køretøjerne vil betjene på 4 øer, nemlig Büyükada, Heybeliada, Burgazada og Kınalıada.

Følgende udsagn blev fremsat i ministeriets erklæring: ”En ny æra er begyndt på øerne Istanbul, hvor naturlige og historiske skønheder er placeret. PTT, som er en af ​​de ældste institutioner i Tyrkiet, i Istanbuls Princes Islands District har bestilt en innovativ applikation. PTT, en af ​​de første institutioner, der brugte miljøvenlige køretøjer, startede distributionsarbejder med 3-hjulede elektriske køretøjer og elektriske cykler. Takket være ansøgningen leveres borgernes post og gods hurtigere til deres adresser med disse nostalgiske køretøjer. Indbyggerne på øen viser stor interesse for køretøjer, der er helt miljøvenlige. "

Minister Karaismailoğlu "Vi vil fortsætte med at gennemføre miljøvenlige fremgangsmåder"

Da han talte om den nye anvendelse af PTT, sagde minister Karaismailoğlu, at de vil fortsætte med at implementere miljøvenlig praksis; ”Det sigter mod at reducere kulstofemissioner og beskytte naturlige skønheder med miljøvenlige elbiler. Som ministerium fortsætter vi med at gennemføre miljøvenlige, økonomiske og konkrete projekter en efter en ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer