Optag deltagelse i BOTAV Rally Bodrum Race

Optag deltagelse i BOTAV Rally Bodrum Race
Optag deltagelse i BOTAV Rally Bodrum Race

BOTAV Rally Bodrum, det første løb i 2021 Demir Berberoğlu Season og Şevki Gökerman Rally Cup, finder sted den 10.-11. April med deltagelse af 84 biler og 168 atleter med den højeste deltagelse i de senere år.Bodrum Promotion Foundation af Karya Automobile Sports Club (BOTAV) og Bodrum Kommune i samarbejde med Sports Betting Castrol, Evofo til KFC, Oasis i Bodrum, Salt Life, Rusland-Tyrkiet Business Council, Forever Hotel Polat Wales Water TED basement College, Lujo Hotel Rallyet, arrangeret med bidrag fra Pirelli, Toyscar Bodrum, Fora Vehicle Tracking, Telsan og Era Outdoor, starter den 10. april med startceremonien ved Myndos Gate kl. 18.30.

Organisationen, hvor TED Bodrum College vil blive brugt som serviceområde og rallycenter, starter kl. 11:08 søndag morgen den 00. april og slutter med prisoverrækkelsen, der afholdes på målpallen kl. 6:17 efter passerer 30 specielle etaper i Yaliciftlik-Kızılağaç-regionen.

Alle udviklinger i rallyet, direkte udsendelser fra etapperne mellem kl. 11:08 og 30:18 søndag den 30. april med KAROSK BODRUM YouTube udsendes på kanalen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar