Samarbejde mellem TAI og FIT AG inden for produktion af additiver

samarbejde mellem nøgle og fitnet inden for produktion af additiver
samarbejde mellem nøgle og fitnet inden for produktion af additiver

Tyrkisk luftfartsindustri (TAI) investerer fortsat i produktion af additiver baseret på 3D-udskrivning, som vil blive brugt i mange sektorer, der kræver produktion i den nærmeste fremtid, især luftfart. I denne sammenhæng underskrev den en samarbejdsaftale med "FIT AG", en af ​​verdens førende producenter af additivproduktion. I denne sammenhæng sigter det mod at udvikle projekter på verdensplan, der vil bidrage til luftfartsøkosystemet ved at gennemføre fælles undersøgelser af produktion af additiver.TAI fortsætter sine F & U-undersøgelser hurtigt i sammenhæng med nutidens hurtigt udviklende luftfarts- og rumteknologier og underskriver nye samarbejder om at udvikle produktionsmetoder baseret på additiv fremstilling, som det for første gang meddelte i de seneste måneder. Med samarbejdsaftalen mellem FIT AG og TAI sigter det mod at udvikle additive fremstillingsmetoder baseret på luftfart globalt og at udvikle forskellige fælles produktioner relateret til design og produktion. Dette vil bane vejen for gensidig videnoverførsel med det mål at øge produktionskompetencer inden for additiv fremstilling. Med aftalen opnås en betydelig strategisk overlegenhed i dele, der ikke kan leveres fra udlandet, er færdige eller vanskelige at finde og har lange leveringstider.

Med samarbejdsaftalen vil detaljerede samarbejdsspørgsmål om additiv fremstillingsdesign, produktion og masseproduktionsprocesser blive evalueret, og de vil arbejde sammen i udviklingen af ​​innovative platforme. Derudover vil de proces-, teknologi- og fremstillingsprocesser, der skal udvikles i fællesskab, blive integreret inden for rammerne af TAI-projekter og dermed bane vejen for en hurtig implementering af produkter med høj merværdi og højteknologi. Det er planlagt at få fordele i produktionen med additivfremstillingsmetoden, der beskrives som en transformation, der kan påvirke omkostnings- og kvalitetscyklusser markant. I denne sammenhæng vil primært National Combat Aircraft, Satellite, UAV og Hürjet-projekter blive målrettet, og derefter vil kvalificerede produktionsprocesser til dele blive implementeret til andre TAI-luftfartsplatforme.

Additive Manufacturing-metoden, der tillader produktion af 3D-dele ved at lægge de strukturelle komponenter i fly ved hjælp af 3D-printere og udsætte det passende pulver eller tynde ledninger for varmebehandling, muliggør produktion af dele med komplekse geometrier såsom multi-akse eller indre kanal der ikke kan produceres med traditionelle produktionsmetoder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar