Hvornår udbetales 2021-pensionsferiebonusen?

Hvornår udbetales pensionsferiebonusen?
Hvornår udbetales pensionsferiebonusen?

Vedat Bilgin, minister for arbejde og social sikring, meddelte, at 12,7 millioner pensionister får udbetalt Ramadan Feast-bonusser den 6.-7. Maj. Minister Bilgin erklærede, at de bonusser, der skal betales, er 12,3 milliarder lira.Med den lovlige ordning, der blev truffet i sidste uge, blev pensionens feriebonus forhøjet til 1.100 TL. I denne sammenhæng udbetales 2021 Ramadan Feast-bonus ugen før ferien.

Minister Bilgin meddelte, at SSK-pensionister vil være i stand til at modtage feriebonus den 6. maj, og pensionister fra Pensionskassen og Bağ-Kur den 7. maj.

Minister Bilgin understregede, at de fortsat vil stå ved pensionisterne, ”Både arbejdskraft og vores pensionister er vores hoveder. Vi står til tjeneste for vores pensionister 7 timer i døgnet, 24 dage om ugen. Vi vil fortsat stå ved vores pensionister, der kaster sved for udviklingen af ​​vores land, og som har deres arbejde og service i hver tomme af vores land. Jeg ønsker dem god ferie med deres familier. " sagde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar