Kayseri Talas sporvogneekspeditioner afholdes ikke i 2 måneder

Kayseri talas sporvognsforbindelser foretages ikke i måneden
Kayseri talas sporvognsforbindelser foretages ikke i måneden

Kayseri Transportation Inc. erklærede, at jernbanesystemet T2 Talas Line ikke vil være i stand til at tjene mellem 5. maj og 23. juni 2021 på grund af krydset i flere etager ved krydset mellem General Hulusi Akar Boulevard og Asik Veysel Boulevard og 2 U undergangsarbejder meddelte, at den vil fungere parallelt med buslinje 19.Krydset med flere etager og 2 U-undergangen fungerer på Hulusi Akar Boulevard, en af ​​de vigtigste hovedårer i byen, og Asik Veysel Boulevard fortsætter med fuld hastighed.

Kayseri Transportation Inc. meddelte, at det ikke vil være muligt at levere service på Rail System T5 Talas Line mellem 23. maj og 2021. juni 2. Kayseri Transportation Inc. Følgende udsagn blev inkluderet i meddelelsen fra:

”På grund af arbejdet i Furkan Doğan Crossroad Area vil Rail System T2 Talas Line (C. Square-Cemilbaba) ikke være i stand til at betjene dig, vores værdifulde passagerer, mellem 5. maj og 23. juni 2021. I denne periode vil buslinje 19 fungere parallelt med jernbanesystemlinjen for at undgå uretfærdig behandling i denne region. Tak for din forståelse, vi ønsker dig en god tur. "

I erklæringen blev det også anført, at oplysninger om busforbindelser kan fås på kayseriulasim.com eller Kayseri Transportation Mobile-applikationen.

OFFENTLIG TRANSPORT VÆR VENNLIG, NÅR DEN ER FERDIG

Når Asik Veysel Boulevard og Hulusi Akar Boulevard krydser, som spiller en vigtig rolle i transporten af ​​byens højtbefolkede distrikter, Erciyes University og Talas-distriktet, og vil koste 30 millioner 548 tusind TL, trafikken i form af både jernbanesystemlinjer og landkøretøjer Det vil aflaste dig meget.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar