Der vil blive samarbejdet mellem TCDD og Angola Railways

Der vil blive samarbejdet mellem tcdd- og angola-jernbaner
Der vil blive samarbejdet mellem tcdd- og angola-jernbaner

Den angolanske transportminister Ricardo Viegas de Abreu, som aflagde et officielt besøg hos transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, modtog en briefing om jernbaner fra TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun.

Den angolanske transportminister Ricardo Viegas de Abreu og Ankara-ambassadøren for Republikken Angola José Gonçalves Martins Patrìcio og den ledsagende delegation kom til generaldirektoratet for TCDD efter møde med minister Karaismailoğlu.

TCDD-ledere holdt en præsentation for den indkommende delegation om strukturen i TCDD, dens plads i sektoren, YHT og andre undersøgelser. General Manager Uygun erklærede, at de er tilfredse med samarbejdet mellem de to lande, der har udviklet sig i de senere år, og at de gerne vil se Angola som en fælles interessent blandt disse samarbejdsområder, og erklærede, at TCDD med 165 års erfaring, er klar til at bidrage til jernbanesektoren og den regionale udvikling i Angola.

Egnet ”Jernbane fungerer i det samme system i alle lande, der kan være en vis lokal variation. Vi vil gerne dele al vores viden, tekniske viden og erfaring, vi har fået med infrastruktur, med dig. ”

Angolansk transportminister sagde, at de agter at samarbejde i deres bestræbelser på at etablere den angolanske jernbanesektor. Minister Abreu sagde, ”Vores besøg var meget produktivt. Tak både til ministeren og til dig. Det er vigtigt for os at drage fordel af din oplevelse. Vi blev enige om at formalisere udkastet til aftalememorandum, som vil indlede samarbejde inden for jernbaner og vil blive udarbejdet af TCDD. ” Sagde.

Senere undersøgte Angola-delegationen den historiske Ankara Train Station og Ankara High Speed ​​Train Station og fik oplysninger om jernbanetransport.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar