Robotteknologier til at forme fremtidens verden

Robotteknologier, der vil forme fremtidens verden
Robotteknologier, der vil forme fremtidens verden

Teknologipioner Schunk henledte opmærksomheden på den aktuelle udvikling inden for robotteknologier ved Connection Days Talks. Som verdens førende inden for sin sektor vil Schunk være en premiumsponsor på Industrial Robot Automation and Future Conference, der afholdes den 22. juni af Connection Days, den digitale eventplatform for Hannover Fairs Turkey. Schunk Turkey og Mellemøsten Country Manager Emre Sönmez og Schunk Turkey Automation Department Sales Manager Egemen Zengin, der deltog i Connection Days Talks specielle live-udsendelse før begivenheden, delte opdaterede oplysninger om fremtiden for robotteknologi og brugen af robotter i Tyrkiet.

Schunk, der opererer i mere end 50 lande rundt om i verden og er verdens førende inden for robotautomatiseringsudstyr, CNC-maskins emnespændesystemer og værktøjsholdermarked, afholder Connection Days digitale begivenhed i samarbejde med Hannover Fairs Turkey og ENOSAD ( Industrial Automation Manufacturers Association) den 22. juni indtog sin plads blandt Premium-sponsorerne for Industrial Robot Automation og dens fremtidige konference, som vil blive afholdt på eventplatformen.

Emre Sönmez, Schunk Turkey og Country Manager i Mellemøsten, der deltog i Connection Days Talks specielle live-udsendelse før begivenheden, sagde: ”Som Schunk opererer vi i næsten alle sektorer. Især bilindustrien, underindustrien til bilindustrien, hvidevarer, forbrugsvarer i hurtig bevægelse og elektroelektronik er blandt vores prioriterede aktivitetsområder. På det punkt, vi er nået i dag; Vi er i en digital mobilitets æra, hvor fleksible, smarte, selvlærende, algoritmer for kunstig intelligens er intense, og 5G kommunikationsteknologi bruges. Robotapplikationer kan nu vises i hvert felt. Når vi ser på de statistiske data om brugen af ​​robotter i branchen, ser vi, at der er installeret 796 nye robotter i Tyrkiet. Mellem 2014 og 2019 steg de årlige robotinstallationer i gennemsnit med 8 procent. Ifølge denne tabel kan vi sige, at brugen af ​​robotter og samarbejdsrobotter i fremtidens fabrikker vil være på det maksimale niveau.

Stigende behov for samarbejdsrobotter

Taler om Schunks samarbejdende robotløsninger i live-udsendelsen, Schunk Turkey Automation Department Sales Manager Egemen Zengin sagde, “Samarbejdsrobotter fremstår som robotsystemer, der fungerer i samarbejde med mennesker. I praksis kan det bruges som en hjælp til mennesker, og det kan udføre to forskellige opgaver på samme tid og i samme miljø. Under visse forhold er fuld automatisering af produktions- og samlebånd ikke en økonomisk løsning, så samarbejdsrobotter er mere nødvendige. Med samarbejdsrobotter opstod behovet for hurtigere og lettere installation af systemer. Som Schunk introducerede vi samarbejdsholdere og plug-and-play produktgrupper på markedet. Schunks samarbejdende gripper og plug-and-play produktlinjer kan også anvendes direkte på robotter fra forskellige robotproducenter. Som den første producent af denne produktgruppe i verden tilbyder vi en bred vifte af standardprodukter til forskellige samarbejdsrobotter og lette robotter. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar