Karaismailoğlu hævder, at Kanal Istanbul-projektet vil afslutte mukilage

karaismailoglu foreslog, at kanalen istanbul-projektet vil afslutte musilaji
karaismailoglu foreslog, at kanalen istanbul-projektet vil afslutte musilaji

Infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu foreslog, at Kanal Istanbul-projektet vil afslutte slimhinden kendt som havspyt. Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, der var gæst i det specielle program arrangeret af 24 TV i Çamlıca Tower, afgav udsagn om mucilage (havspyt) og Kanal Istanbul-projektet i Marmarahavet.

”Sortehavet er meget renere end Marmara. Når kanalen Istanbul bygges, blandes floderne, der strømmer ud i Sortehavet, med Marmara, ”fortsatte Karaismailoğlu;

”Dette vil øge vandkvaliteten i Marmara og afslutte havets spyt. Der er manipulationer; Det siges, at vandressourcerne vil blive påvirket. Sazlıdere-dæmningen svarer til 2.8 procent af Istanbul. Vi vil bidrage mere til vandreservatet i Istanbul med Kanal Istanbul og dæmningerne Piriççik og Kahramadere. Dens samlede omkostninger er $ 15 mia. Der er 6 broer på den; Hvis vi inkluderer disse i prisen, vil vi gennemføre det om 5 år. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar