Meningsfuld pris til MAN Truck and Bus Trade Inc.

mand lastbil og bus meningsfuld belønning
mand lastbil og bus meningsfuld belønning

MAN Truck and Bus Trade Inc. gør fortsat en forskel under paraplyen af ​​MAN Truck and Bus SE med sine succeser. Årets marked-pris, som MAN Truck og Bus SE giver til den bedste præstation på verdensplan hvert år, blev tildelt MAN Truck og Bus Ticaret A.Ş. i 2020.

Den internationale salgskonference - International salgskonference, arrangeret af MAN Truck and Bus SE hvert år, blev afholdt online i år på grund af pandemien. På mødet deltog MAN Truck og Bus SE-embedsmænd samt landechefer fra hele verden; MAN Truck and Bus Trade Inc. høstede bifald med sin succesrige præstation i 2020. Ved ceremonien, der blev afholdt ved verdenspremieren på den nye generation af TG-lastbiler og trailere i Spanien i 2019; Ved at modtage 'CustomerFirst Award 2019' ved at modtage den højeste score i den globale kundetilfredshedsmåling har MAN Truck og Bus Ticaret A.Ş. opnået endnu en succes denne gang.

Prisen 'Årets marked' gives af MAN Truck og Bus SE i to klassifikationer baseret på markedsstørrelse, baseret på de evalueringer, der foretages hvert år blandt dets forhandlere rundt om i verden. Evaluering Lastbiler, busser, varevogne, 2. hånd, eftersalgsservice, rentabilitet, kapitaleffektivitet, likviditet udføres efter detaljerede kriterier såsom salgstal, markedsandel, lager- og kontanthåndtering, kundetilfredshed og samlet salgsresultat. I denne globale vurdering var det land, der viste den bedste præstation i 2020, Tyrkiet med succeserne fra MAN Truck and Bus Trade Inc.

"Under MAN's tag vil vi fortsat være det land, der taler om vores succeser"

MAN Truck and Bus Ticaret A.Ş. om, at prisen 'Årets marked' er vigtig som en konkret indikator for deres ensartede succes under alle omstændigheder. General Manager Tuncay Bekiroğlu sagde: ”MAN Truck and Bus Trade Inc. Som virksomhed har denne pris en særlig og speciel betydning for os, da den er en meget vigtig pris med hensyn til ikke kun at modtage den i 2020, når uforudsigelige pandemiske forhold og de vanskeligheder, det medfører, især økonomien, men også afsløre potentiale i vores land. I 2019 modtog vi 'CustomerFirst Award 2019' i den globale kundetilfredshedskategori for MAN Truck and Bus SE. Denne gang blev vi anset for værdig til prisen 'Årets marked' som det land, der præsenterede den bedste præstation for MAN i hele verden. På baggrund af denne succes; at arbejde som et team fokuseret udelukkende på vores kunder, nemlig 'vores forretningspartnere for livet', og give dem de mest ideelle løsninger med kvalitetsservice, god og oprigtig kommunikation.

På trods af alle vanskeligheder og usikkerheder lukkede vi året 2020 over de forudsagte tal på alle områder. Vi fastholdt vores traditionelle første plads på det tyrkiske importmarked for bugsering af lastbiler. Vi gjorde en forskel i branchen med vores flagskib i rejsebranchen, den prisvindende nye generation Lion's Coach. Med vores brand inden for segmentet let erhvervskøretøj (HTA), TGE, indtog vi vores plads i sektoren med de ideelle løsningsforslag, vi tilbyder til alle forretningsområder, men vi gik hurtigt ind i 2021 og blev valget af de førende virksomheder i Tyrkiet i det nye år. Vores køretøjsleverancer er stadig i fuld gang.

Dette er også den pris, vi modtog for vores holistiske succes som et nært hold; Vi ser det som et resultat af holdånden og troen på, at vi har opnået med deltagelse af alle vores afdelinger. Vi vil fortsætte med at tilføje nye til disse priser, der motiverer os for fremtiden, og gøre Tyrkiet til det land, der skiller sig ud med dets potentiale og præstationer under paraplyen MAN Truck and Bus SE. Vi vil fortsætte med at udføre vores arbejde på den bedste og mest nøjagtige måde under alle omstændigheder og tilbyde de mest ideelle løsninger og tjenester til vores 'livslange forretningspartnere' i Tyrkiet. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater for deres store indsats for denne succes. ”

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar