Højesterets formandskab for at rekruttere 279 faste arbejdstagere

højesterets formandskab vil rekruttere embedsmænd
højesterets formandskab vil rekruttere embedsmænd

At blive ansat i tjenesteenhederne for højesterets formandskab; 657 faste medarbejdere rekrutteres i henhold til resultaterne af den mundtlige eksamen, der afholdes af formandskabet for kassationsretten via İŞKUR inden for anvendelsesområdet for bestemmelserne i artikel 4 / D i lov nr. 4857, arbejdslov nr. 279 og forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved ansættelse af arbejdstagere i offentlige institutioner og organisationer.

Faste arbejdskadrer og ansøgningskrav vil blive offentliggjort på İŞKUR-webstedet. Kandidater, der opfylder betingelserne, vil kunne ansøge om Ankara İŞKUR provinsdirektorat - Çankaya servicecenter mellem 07.06.2021 og 11.06.2021 eller ved at logge på linket "Jobsøgende" på internetadressen til iskur.gov.tr Med deres TR ID-nummer og adgangskode.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

1. At være tyrkisk statsborger, uden at dette berører bestemmelserne i lov nr. 2527 om frihed til erhverv og kunst for udlændinge fra tyrkiske adelige og beskæftigelse i offentlige, private institutioner eller arbejdspladser,

2. For ikke at blive frataget offentlige rettigheder

3. At have gennemført en alder af 18 fra ansøgningsfristen

4. Selv om tilgivelse er forbrydelser mod statens sikkerhed, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og denne ordens funktion, forbrydelser mod nationalt forsvar, forbrydelser mod statens hemmeligheder og spionage, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, tillidsbrud, svigagtig konkurs Ikke at blive dømt for at rigge udbuddet, rigge udførelsen af ​​forestillingen, hvidvaskning af ejendomsværdier, der opstår som følge af forbrydelsen eller smuglingen
5. ikke afskediges fra offentlige institutioner og organisationer af nogen grund fra hans pligt eller erhverv

6. Ikke at være relateret til militærtjeneste for mandlige kandidater (skal gøres, suspenderes eller undtages)

7. At opgradere fra en skole (afdeling / program), der er bestemt for det ansøgte erhverv, og at have andre krævede certifikater / dokumenter fra ansøgningsfristen

8. Ikke at modtage alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution

9. At have et positivt resultat som et resultat af sikkerhedsundersøgelsen og arkivforskningen,

10. At have et dokument, der viser den prioritetsstatus, der er specificeret i artikel 5, stk. XNUMX, i ovennævnte forordning blandt de kandidater, der har ret til prioritet i ansættelse,

MASSEPROCESS, MARTDATO, STED OG ANMELDELSE AF RESULTATER

1. Listen over navne på dem, der vil deltage i Notary Draw, dato, sted, tidspunkt og resultater for lodtrækningen, vil blive annonceret separat på yargitay.gov.tr. Disse meddelelser accepteres som underretninger, og der sendes ingen særskilte meddelelser til de relevante personers adresse pr. Post.

2. Blandt de kandidater, der er med på listerne sendt af det tyrkiske arbejdsformidling (İ beKUR), trækkes der et lotteri den 18.06.2021 kl. 09.00 i formandskabet for Court of Cassation Conference Hall i nærværelse af en notar.

3. Arbejdstagere i offentlige institutioner og organisationer offentliggjort i Officiel Tidende dateret 09.08.2009 og nummereret 27314

I henhold til artikel 12 i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved modtagelse, tyrkisk arbejdsformidling
4 (fire) gange antallet af ledige job ved lodtrækning blandt kandidaterne på listen sendt af İŞKUR.
Det vigtigste og det samme antal alternative kandidater vil blive bestemt.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar