Udpeget for 10 dage siden, TCDD General Manager fratrådte

General manager for tcdd, der blev udnævnt dagen før, trådte tilbage
General manager for tcdd, der blev udnævnt dagen før, trådte tilbage

Abdulkerim Murat Atik, bestyrelsesformand for Sun Group, der blev udnævnt til generaldirektoratet for TCDD for 10 dage siden ved præsidentdekret, trådte tilbage.

Ifølge nyheden om Eray Görgülü fra T24; Metin Akbaş, vicegeneraldirektør, erstattede Atik. Det blev hævdet, at Atik, der underskrev en privatiseringskontrakt på 4 millioner euro med TCDD den 40. april, også var medlem af Adnan Oktar -gruppen.

“Jeg vil ikke anmelde”

Selvom der endnu ikke er givet nogen erklæring fra TCDD eller Ministeriet for Transport og Infrastruktur om årsagen til Atiks fratrædelse, besvarede Murat Atik, som T24 nåede frem til, ikke spørgsmålene om fratrædelsen ved at sige: "Jeg ønsker ikke at foretage en vurdering lige nu."

Hovedkontoret postkontrakt på 40 millioner euro

I mellemtiden blev nyheden om, at Murat Atik overtog efter Ali İhsan Uygun med overrækkelsesceremonien, fjernet fra TCDD's virksomhedswebsted. Det blev hævdet, at Sun Group -formand Atik, der modtog Tyrkiets første private persontransportlicens til jernbaner fra transportministeriet den 28. december 2020, blev udnævnt til institutionen for at fremskynde TCDD's privatiseringsindsats. Det blev også afsløret, at Sun Group underskrev en kontrakt på 4 millioner euro med TCDD den 2021. april 40 om privatisering af Cappadocia Express.

Det blev påstået, at han var medlem af Adnan Oktar Group.

Efter at han blev udnævnt til General Manager for TCDD, kom påstanden om, at han var medlem af Adnan Oktars gruppe om Atik, også på dagsordenen. Det blev afsløret, at Atik İnşaat -virksomheden var en af ​​de adresser, som politiet angreb inden for rammerne af operationen, der blev udført på Adnan Oktar -gruppen i 1999, og at Atiks navn blev rangeret som 2008. på listen over Oktar -gruppemedlemmer i sagen om seksuelle overgrebssager mod Oktar Group i 40. Det blev også hævdet, at Atik årligt overførte 200 tusind TL til Oktar Group.

"Vi vil overvinde vanskelighederne" -meddelelsen fra den nye general manager

I meddelelsen fra Metin Akbaş, vicegeneraldirektør i Atik, til medarbejderne i TCDD's generaldirektorat, vakte udsagnet "Der er ingen vanskeligheder, der ikke kan overvindes" opmærksomhed.

Akbaş brugte følgende udtryk i sit budskab: ”Mine kære kolleger, Som medlem af en familie på tre generationer jernbanemænd trådte jeg ind i faget, da jeg var barn. Som en bror, der altid øgede den spænding, jeg følte i de første dage efter mit bekendtskab med jernbanerne, håber jeg, at den nye æra vil bringe velsignelser til vores stat, vores nation og jernbanesamfundet. Vi skal øge vores energi lige så meget som vores ansvar og forberede vores 'fædreland, som vi har strikket med jernbeklædte jern', til stærke morgendage. Når TCDD -familien, som har en tradition, lægger skuldrene sammen, er der ikke noget problem, der ikke kan overvindes, og der er ikke noget problem, der ikke kan løses. Mine kære venner, som jernbanemænd, som har gjort os stolte i vores 165-årige historie og har underskrevet mange succeshistorier, der fik os til at se fremtiden til med tillid, vi vil tjene vores smukke land med samme beslutsomhed og beslutsomhed. Sammen vil vi opnå vigtige succeser, der vil holde vores broderskab og solidaritet på det højeste niveau. Vi vil forlade vores jernbanetradition, der strækker sig fra Det Osmanniske Rige til Republikken Tyrkiet som en arv til kommende generationer. Med æren og lykken ved at arbejde sammen, ønsker jeg dig og din familie et godt helbred og succes i jeres arbejde. ”

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar