Sektion 50 for ubåde blev produceret for første gang i Tyrkiet

Sektion for ubåde blev produceret for første gang i Tyrkiet
Sektion for ubåde blev produceret for første gang i Tyrkiet

En historisk succes blev opnået ved at producere Sektion 50, hovedsektionen af ​​ubådstorpedorør, som kun et begrænset antal lande i verden kan fremstille, for første gang i Tyrkiet.

For den tyrkiske flådestyrkes kommando har vi afsluttet endnu en kritisk fase i New Type Submarine Project (YTDP), der blev igangsat af formandskabet for forsvarsindustrier (SSB). Hovedsektionen (afsnit 50), der indeholder ubådstorpedorørene, blev produceret for første gang i Tyrkiet med indenlandske og nationale ressourcer under konstruktion og koordinering af STM på Gürdesan Shipyard. Vi leverede den første sektion 50 for Reis -klasse ubåde fra Gürdesan Shipyard i Yalova til Gölcük Shipyard Command til søs i dag (13. september 2021). Den første sektion 50, produceret og leveret med nationale ressourcer, vil blive integreret i 3. ubåd til YTDP, TCG MURATREİS.

Indtil marts 2022 vil der blive leveret yderligere 3 afsnit 50

Produktionen af ​​Sektion 3, det tredje skib, der først blev leveret, startede i 50. Under koordinering af STM, Tyrkiets førende ingeniørfirma inden for militær maritim, blev dysehullerne på den nævnte holdbare båd bearbejdet og ærmesvejsningerne blev foretaget. Efter malings- og montageprocesserne afsluttede afsnit 2018 accepttestene på meget kort tid med nul fejl. Afsnit 50 i 4., 5. og 6. ubåd i projektet vil blive leveret inden marts 50.

Det vil affyre 8 guidede missiler

Afsnit 50, den mest kritiske del af Reis -klasse ubåde, som vil være den mest moderne ubådsplatform for den tyrkiske flåde, indeholder ubådens vigtigste våben og systemer, der tillader affyring af guidede missiler. Takket være sektionen 50 produceret er Reis Class Ubåde bevæbnet med 8 533 mm torpedorør. Inden for projektets omfang begynder levering af 2022 Reis -klasse ubåde i 6. Afsnittet indeholdende torpedorørene fra de to første ubåde blev fremstillet af tyske ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS), hovedentreprenøren af ​​projektet. Sektion 3, der finder sted i 4., 5., 6. og 50. ubåd, bliver produceret for første gang i Tyrkiet på Gürdesan Shipyard, under STMs hovedentreprise.

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar