Nedtælling starter til testflyvning i Rize-Artvin lufthavn

Nedtællingen er startet til testflyvning i rize artvin lufthavn
Nedtællingen er startet til testflyvning i rize artvin lufthavn

Rize -guvernør Kemal Ceber foretog sammen med de embedsmænd, der fulgte ham, undersøgelser i lufthavnen og afgav erklæringer til pressens medlemmer.

I sin erklæring til journalisterne udtalte guvernør Ceber, at lufthavnen, som er en af ​​de vigtigste investeringer i Tyrkiet og regionen, vil være et forbilledligt projekt i verden, når den er afsluttet, og sagde, at 97,7 procent af påfyldningen fungerer i Rize-Artvin lufthavn er gennemført, og at testflyvninger vil finde sted i december.

Guvernør Ceber udtrykte, at påfyldningsaktiviteterne vil blive afsluttet om halvanden måned, "der er planlagt 100 millioner tons påfyldning. Fra i dag er 100 millioner 97 tusinde tons på 700 millioner tons påfyldning afsluttet. Arbejdet fortsætter med de resterende 2 millioner 300 tusinde tons. Når vi vurderer, at vi i gennemsnit fylder 100 tusinde tons påfyldning om dagen, afsluttes påfyldningsaktiviteten om halvanden måned. ”

Guvernør Ceber understregede, at værkerne fortsætter inden for infrastrukturen, "Vi er på niveau med 96 procent inden for infrastrukturarbejde. Vi forventer, at infrastrukturarbejdet vil blive afsluttet inden for 2 måneder, at infrastrukturarbejdet vil være fuldstændigt afsluttet i december, at landingsbanerne vil være klar, og flyene vil være i stand til at foretage testflyvninger, "sagde han.

Understregede, at overbygningsarbejdet er blevet forstyrret på grund af regnen i de seneste måneder, fortsatte guvernør Ceber således: ”Vi er på niveau med 48 procent inden for overbygningskonstruktion. I år har klimaet været meget udfordrende for os. Vi kan slå geografi med vores tekniske udviklinger. Vi havde en regntid i Rize, der startede den 12. juli og forårsagede store katastrofer for vores by. Bortset fra de sidste to dage af de sidste 85 dage, var der kontinuerlig nedbør og kontinuerlig gulorange advarsel. Der var dage, hvor venner ikke kunne arbejde med denne investering, hvor hver dag er vigtig for os. Der var hold, der ventede på, at regnen skulle stoppe i 40-45 dage for at hælde betonasfalt. Vi gør alt omhyggeligt. Derfor kan der være en vis sagging i vores overbygning. Vi vurderer, at der kan være mindre sags på grund af klimaet og kraftig nedbør. ”

Guvernør Ceber bemærkede, at de forsøger at udføre konstruktionen på den sundeste måde, “Når den åbner, vil det være en international lufthavn. Det vil give verdens bredeste fly mulighed for at lande på en landingsbane med en årlig passagerkapacitet på 3 millioner og en længde på 3 tusinde meter. Vores terminalbygning vil minde om den gamle Rize -arkitektur. Rize -symbolerne vil være i form af teblade og tårnkopper. ” brugte sine udsagn.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar