ESHOT vil yderligere øge servicekvaliteten

eshot vil yderligere øge servicekvaliteten
eshot vil yderligere øge servicekvaliteten

İzmir Metropolitan Kommune ESHOT Generaldirektorat blev medlem af Turkish Quality Association İzmir Branch i overensstemmelse med dets mål for bæredygtig servicekvalitet. De to organisationer vil samarbejde om at fremme ESHOTs nuværende servicestandarder.

Izmir Metropolitan Kommune ESHOT Generaldirektorat blev medlem af Izmir Branch i den tyrkiske kvalitetsforening (KalDer) i overensstemmelse med målet om yderligere at øge servicekvaliteten og gøre den bæredygtig. Efter den underskrevne protokol, KalDer İzmir filialpræsident Dr. Senem Kılıç og bestyrelsesmedlemmer besøgte ESHOT General Management.

For at minde om, at der er mange internationalt akkrediterede kvalitetscertifikater udstedt af Turkish Standards Institute (TSE), sagde ESHOTs generaldirektør Erhan Bey, ”Vores institution skal hele tiden opfylde og revidere de betingelser, der kræves af TSE -dokumenterne. Vi følger dem omhyggeligt. Offentlig transport i byen leveres hovedsageligt af ESHOT -flåden. Derfor er vi nødt til at gøre vores servicekvalitet bæredygtig. Jeg tror, ​​at det KalDer -medlemskab, vi har underskrevet i denne retning, vil være til stor gavn for ESHOT og derfor for vores medborgere, der nyder godt af tjenesten. ”

Hvad skal man gøre?

ESHOT -ledere og KalDer -eksperter vil samarbejde om at forbedre servicen yderligere. Lignende virksomheders funktion i landet og i udlandet vil blive undersøgt. ESHOT -personale deltager i KalDer -uddannelser. Feltundersøgelser vil blive udført på de leverede tjenester eller planlagt at blive leveret. Der vil blive afholdt interviews med passagerer fra forskellige aldersgrupper; Projektidéer for borgere vil blive taget.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar