Løsning af knude i Istanbul Rally i Tyrkiet Rally Championship

Løsning af knude i Istanbul Rally i Tyrkiet Rally Championship
Løsning af knude i Istanbul Rally i Tyrkiet Rally Championship
Tilmeld  


I det tyrkiske rallymesterskab i Shell Helix 2021, som var vidne til en del stridigheder, er knuden løst i sæsonens sjette løb, Istanbul Rally. Det 41. Istanbul Rally, som også scorer point til Turkey Historic Rally Championship og Şevki Gökerman Rally Cup, afvikles på den anatolske side af Istanbul den 27.-28. november med deltagelse af 70 biler og 140 atleter.

Organiseret af Istanbul Automobile Sports Club, hvis korte navn er İSOK, med sponsorat af Budget og Istanbul Handelskammer, vil organisationen starte med den ceremonielle start, der afholdes i Viaport Marina i Tuzla fredag ​​den 26. november kl. 19.15. Holdene starter den første dag af rallyet lørdag den 27. november kl. 10.00:15.40 fra Autodrom, og efter at have passeret Ballıca- og Göçbeyli-etaperne to gange, gennemfører de den første dag i Autodrom kl. XNUMX.

Anden dag af rallyet starter kl. 28:09.30 søndag den 2. november, og denne gang passerer holdene Oruçoğlu og Budget etaperne to gange og kæmper om mesterskabet i rallyet og det tyrkiske mesterskab. Det 105. Istanbul Rally, som afvikles på i alt 335 kilometer, hvoraf 41 kilometer er en specialetape, afsluttes med afslutningsceremonien og prisuddelingen, der afholdes i Autodrom søndag den 28. november kl. 16.30 .

Efter fem løb i Shell Helix 2021 Turkish Rally Championship har Buğra Banaz-Gürkal Menderes og Burak Çukurova-Vedat Bostancı, samt Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı, en chance for at blive det tyrkiske rallymesterskab.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar