Lodos Flys tagreparationskrav i Istanbul, Tekirdağ og Bursa

Lodos Flys tagreparationskrav i Istanbul, Tekirdağ og Bursa
Lodos Flys tagreparationskrav i Istanbul, Tekirdağ og Bursa
Tilmeld  


Efterspørgslen efter vinduesdøre, parabolantenner og glasreparationer, især tagreparationer, er steget på grund af den sydøstlige del af Tyrkiet, især i de vestlige dele af landet.

Mens de sydøstlige storme, der påvirker vores land, fortsætter, fortsætter de, der ikke ønsker at tage forholdsregler mod vejrforholdene i vintermånederne, deres forberedelser. Ifølge data fra Tyrkiets største online serviceplatform Armut.com; Det er blevet observeret, at interessen for tagreparation, vinduesdør, Pimapen reparation og parabolantennejustering er steget med virkningen af ​​de sydøstlige storme, der har fundet sted siden begyndelsen af ​​denne uge.

Den største stigning i efterspørgslen blev oplevet i Istanbul, Tekirdağ og Bursa.

Vinterforberedelserne tager fart med den sydvestlige kazanvar. Den sydøstlige storm, der startede i denne uge, øgede efterspørgslen efter tagreparation og overførselstjenester. I overensstemmelse hermed steg revnereparations- og overførselstjenester 281 procent over det ugentlige gennemsnit og skilte sig ud som tjenesterne med den højeste efterspørgsel. En anden service, der oplevede en stigning, var Vinduesdør og Pimapen Reparation med en stigning på 190 procent og Glasreparation med en stigning på 163 procent.

Andre tjenester, der steg med det ekstraordinære vejr, var de vindskadede paraboler. Det var bemærkelsesværdigt, at antallet af anmodninger om parabolantennejustering steg med 2.5 gange.

Parallelt med virkningen af ​​den sydøstlige storm i de vestlige dele kom den største interesse for tjenester fra Istanbul, Tekirdağ og Bursa. Stigningen i efterspørgslen på en uge var 210 procent i Istanbul, 125 procent i Tekirdağ og 116 procent i Bursa.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar