Myreægekstrakt fundet effektiv i klinisk undersøgelse

Myreægekstrakt fundet effektiv i klinisk undersøgelse
Myreægekstrakt fundet effektiv i klinisk undersøgelse
Tilmeld  


Myreæggeolie, som er blevet brugt af mennesker i århundreder som en af ​​de naturlige metoder mod uønsket hår, er begyndt at blive genopdaget. Myreæggeolie, som blev meget brugt i oldtiden, tog sin plads blandt de produkter, der blev anbefalet til en løsning mod uønsket hår med opdagelsen af ​​Bioder.

Bioder tilføjede 'myreæggeolie', som har været brugt i århundreder i Mellemøsten og Asien, til sin familie af urte- og naturprodukter og bragte videnskaben sammen med traditionen. Cihat Dündar, bestyrelsesformand for BIOTA Laboratories, sagde, at myreæggeolie, som er effektiv på uønsket hår, tynder håret ud og hjælper med at fugte huden: "Vi bringer vores videnskabelige metoder sammen med naturlighed og urteløsninger i alt. vores mærker under taget af Biota Laboratories, som vi etablerede i 2002. Som BIOTA Laboratories kombinerede vi 'myreæggeolie', som har været brugt siden oldtiden, med videnskabens kraft og forberedte den i overensstemmelse med innovativ teknologi. Forskellen på vores laboratorium her; Det kombinerede bevidstheden om myreæggeolie med videnskabens sikkerhed. Naturlige stoffer findes allerede i naturen. Det vigtige her er at gøre disse ressourcer egnede til brug for nutidens mennesker. 'Myreæggeolie' er netop sådan et produkt. Vores laboratorium har omformuleret dette produkt, som altid har været kendt og brugt.” sagde.

Dermatologiske test udført i Tyskland

Dündar understregede, at Bioder 'myreægolie' hjælper med at reducere forekomsten af ​​hår i dermatologiske test udført i Tyskland efter brug af epilering og hårfjerning, og fortsatte sine ord som følger:

”En metode, der kun blev brugt traditionelt tidligere, er blevet moderniseret i dag. Det er muligt at nå produktet fremstillet under hygiejniske forhold, foruden apoteker, markeder og parfumerier. Dette produkt, som er hudvenligt og reducerer udseendet af hår, har bestået dermatologiske tests i laboratoriet i Tyskland. Vi kombinerede myreæggeoliens bevidsthed og dokumenterede effekt med moderne produktion og kemi. Vi forvandler ekstraktet, der er produceret af 100 procent ægte myreæg, der er bragt fra forskellige dele af verden, især fra Fjernøsten, til hudvenlige produkter i vores laboratorier."

Cihat Dündar påpegede, at produktet ikke indeholder nogen syntetisk olie, og advarede forbrugeren om håndkøbsproduktion og forfalskede produkter.

De vigtigste fordele ved Bioder-antæggeolie i dermatologiske test er angivet som følger:

  • Med sin påføring på huden reducerer den udseendet af hår og fortynder det.
  • Det fugter huden.
  • Det hjælper huden med at opnå den ønskede glathed.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar