Otokars elektriske bybus Kent Electra testet i Italien

Otokars elektriske bybus Kent Electra testet i Italien
Otokars elektriske bybus Kent Electra testet i Italien
Tilmeld  


Tyrkiets førende busproducent Otokar fortsætter sine europæiske promoveringer af sin 12 meter elektriske bybus Kent Electra uden at bremse. Efter Tyskland, Spanien og Rumænien var det nye stop for Kent Electra, som blev produceret med et renere miljø, roligere trafik og højeffektiv tilgang, Italien. Den 300 meter elektriske Kent Electra, som kan tilbyde en rækkevidde på mere end 12 kilometer på en fuld opladning afhængigt af dens brugsprofil, blev testet i 9 regioner i Italien af ​​private og offentlige transportselskaber i 1 måned.

Et af Koç-koncernens virksomheder, Otokar, som har opnået stor anerkendelse i mere end 50 lande med teknologien, designet og ergonomien af ​​de køretøjer, det producerer, fortsætter med at introducere sine moderne busser med avanceret teknologi over hele Europa. Otokars 12 meter elektriske bus, Kent Electra, som for nylig har startet sine europæiske salgsfremmende aktiviteter, er blevet til Italien efter Tyskland, Spanien og Rumænien.

Med det formål at bidrage til en bæredygtig udvikling af byer blev køretøjet testet af private og offentlige transportvirksomheder i Italien i 9 forskellige byer og distrikter, primært Milano. Otokar R&D-ingeniørers knowhow og på globalt plan kazanKent Electra, udviklet med den erfaring de har fået; Den skiller sig også ud med sin store indvendige volumen og det høje komfortniveau, den tilbyder passagererne.

Otokars elektriske bus Kent Electra, som har lavet mange innovationer inden for områder som alternative brændstofkøretøjer, smarte byer og sikre transportsystemer, tiltrækker opmærksomhed i alle de begivenheder, den udstilles. De salgsfremmende aktiviteter for Kent Electra, som er blandt de mest ambitiøse køretøjer i sektoren, startede i München og vil fortsætte i Frankrig og Benelux i de kommende dage, og finder sted i Spanien, Rumænien og Italien.

Kent Electra, designet med det formål at give et renere miljø, mere støjsvag trafik, lavere driftsomkostninger og højere effektivitet; Ud over sit design skiller den sig ud med sin komfort, teknologier og innovative løsninger inden for sikkerhed. Kent Electra kan tilbyde en rækkevidde på over 300 kilometer på en fuld opladning, afhængigt af topografien og brugsprofilen. Med sin store indvendige volumen giver køretøjet bedre udsyn og komfort for sine passagerer.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar