Transformationen af ​​TOTAL-stationer til TotalEnergies begyndte

Totalenergiomdannelse af TOTAL stationer påbegyndt
Transformationen af ​​TOTAL-stationer til TotalEnergies begyndte

Transformationen af ​​TOTAL Stationer til TotalEnergies over hele verden startede også i Tyrkiet. Med denne transformation vil stationerne nu tilbyde inkluderende og flerlagede tjenester, der tager hensyn til tidens behov, herunder bæredygtige energikilder og elektrisk energi, ud over brændselsolie.

Başakşehir Mehmetçik Fuel Station No. 2, den første nye generations station konverteret til TotalEnergies i Tyrkiet, vil blive drevet af den tyrkiske væbnede styrkers Mehmetçik Foundation.

TOTAL Stations-mærket af Güzel Enerji, der tjener under OYAK Group of Companies, forvandles til TotalEnergies, parallelt med dets globale aktiviteter, hvor vi vil se den nye generation af stationer og tjenester med OYAKs gennembrud og investeringsbeslutning i energisektoren. Den første station af den nye generation omdannet til TotalEnergies i Tyrkiet ligger i Istanbul Başakşehir.

Vi ser det første eksempel på LEED Platinum Certificate, det miljøvenlige klassificeringssystem, der foretrækkes i 165 lande rundt om i verden, på tankstationer i Tyrkiet, på TotalEnergies Başakşehir Mehmetçik Fuel Station No. På stationen, der lever op til internationale miljøstandarder, skiller brugen af ​​solenergi sig ud som en vedvarende energiinvestering. Derudover har stationen et dampgenbrugssystem, spildevandsgenbrug, regnvandsblanding og en cirkulær livsmodel med LCA-metodologi. Anlægget, som huser Otojet EV-ladestationen, vil også betjene den nye generation af elektriske køretøjer. Det vil pålideligt tilbyde en bred vifte af produkter og tjenester til sine gæster ved at fokusere på energitransformation, samtidig med at det giver en innovativ og brugervenlig markedsoplevelse.

Resultatet af en nøje planlagt vision, hvoraf hvert trin

OYAK Energy Sector Group President Yüksel Yılmaz sagde: "Total Stations og M Oil-mærker sluttede sig til OYAK Group Companies i begyndelsen af ​​2020. Lige derefter fusionerede vi vores to brands under navnet Güzel Enerji ved at fokusere på besparelser, effektivitet, rentabilitet og hurtig vækst. I dag har TOTAL og M Oil-forhandlernetværket nået 74 byer fra 79 byer i Tyrkiet og ved udgangen af ​​2021 fra 889 stationer med begge vores mærker til i alt 917 stationer. I sommeren 2021 nåede brændstof- og LPG-salget på cirka 196 tusinde kubikmeter på vores stationer det højeste antal nogensinde, og de højeste salgstal sammenlignet med tidligere år blev nået med hensyn til salg til andre distributionsselskaber. Vi har gjort en forskel på dette felt i de sidste 1,5 år, og vi fortsætter. Et af de bedste eksempler på dette er, at vores TOTAL Istanbul Airport Station blev valgt som den bedste TOTAL Station i Europa med hensyn til service, kvalitet og skala.

Vi kom hertil med faste skridt og en nøje planlagt vision. Som Güzel Enerji opnår vi en stor transformation og succes i overensstemmelse med den bæredygtige vækststrategi, som vores OYAK General Manager Mr. Süleyman Savaş Erdem forelagde os. Başakşehir Mehmetçik Brændstofstation nr. 2 vil være udgangspunktet for TotalEnergies. Jeg ønsker det bedste for vores Başakşehir Mehmetçik Fuel Station No. 2, som er den fælles første station for både TAF Mehmetçik Foundation og TotalEnergies, og takker alle, der har bidraget." han sagde.

Repræsenterer energiens nye ansigt

Udtalte, at de sociale og økonomiske adfærdsændringer, der startede med digitalisering og blev permanente med pandemien, omformer folks forhold til energi, sagde Güzel Enerji Fuel Oil General Manager Tolga Işıltan: "TOTAL Stationer gennemgår en betydelig transformation i år. Energiindustrien bygger et nyt system baseret på digitalisering, vedvarende energi og cirkulære økonomimodeller med lavt kulstofindhold for at håndtere svindende ressourcer og hurtigt stigende efterspørgsel. Güzel Enerji samler den dybt rodfæstede erfaring fra OYAK og TotalEnergies globale kraft med det mål at lede denne transformation. Med transformationen af ​​TOTAL Stations til TotalEnergies repræsenterer vores station energiens nye ansigt, rettet mod en ren fremtid. Vores mål er at få alle vores gæster til at føle sig hjemme med de oplevelser, vi tilbyder på vores nye generation af TotalEnergies stationer. De første i brændstofindustrien kazanVi vil fortsætte med at klatre. Med TotalEnergies vil næste generations energi komme bedre." sagde.

Det er vært for de første for Mehmetçik Foundation og sektoren

Mehmetçik Foundations generaldirektør E. Brigadegeneral Engin Durak sagde, at Mehmetçik Foundation bidrog til at styrke social fred og national enhed i vores land og fejrede sit 40 års jubilæum i år, og sagde: "Basakşehir Mehmetçik Fuel Station No. 2 er vært for første gang for vores fundament og brændstofindustrien. Vi er stolte af vores station, som er blevet omhyggeligt planlagt i alle faser af etableringsprocessen, og der er udvist stor omhu i alle detaljer i dens konstruktion. Vi er meget glade for at realisere TotalEnergies-samarbejdet, som har et meget højt moralsk aspekt og er lige så værdifuldt. Jeg ønsker, at denne nye generations station vil være gavnlig og gunstig for både vores fond og vores nation." han sagde.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar