Visumfri Sydkorea-rejse, foretrukket af dem, der planlægger en ferie i udlandet

Visumfri rejse til Sydkorea, foretrukket af dem, der planlægger en ferie i udlandet
Visumfri Sydkorea-rejse, foretrukket af dem, der planlægger en ferie i udlandet

Da feriesæsonen åbner med lukning af skoler, vender mange mennesker, der ønsker at tage til udlandet, deres rute til lande, hvor der ikke er visumpligt. Sydkorea, som gav visumfritagelse til tyrkiske statsborgere den 1. april, vækker stor opmærksomhed på grund af dets kulturelle og sociale ligheder samt dets historiske venskabsbånd med Tyrkiet.

Mens ferieplaner bliver lavet i mange lande efter lukningen af ​​skoler, fokuserer borgerne i vores land på deres rejser til udlandet. Data offentliggjort af det tyrkiske statistiske institut (TUIK) for første kvartal af 2022 indikerer, at rejser til udlandet fra Tyrkiet steg med 269,6 % sammenlignet med samme kvartal året før, og oversteg cirka 1 million mennesker. Mens disse tal forventes at stige endnu mere i årets 2. og 3. kvartal, som dækker sommersæsonen, ligger lande, der tilbyder visumfritagelse, i toppen af ​​de internationale ferieruter. Blandt disse lande er Sydkorea, som suspenderede den visumfritagelse, det har tilbudt tyrkiske pas siden 1979 på grund af pandemien i 2020 og genindførte den den 1. april 2022.

Han påpegede, at internationale turister er mere tilbøjelige til at opdage lande, de føler sig socialt, kulturelt og historisk tæt på, og Hyuncho Cho, direktør for Istanbul-kontoret for den koreanske turistorganisation (KTO), vurderede problemet med følgende ord: Vi udfører aktiviteter fremme det gode i Tyrkiet. I denne proces ser vi, at konstruktionen af ​​både vores kultur og vores historie på lignende fænomener og begivenheder tiltrækker tyrkiske borgeres opmærksomhed. Vi hjælper også Tyrkiet og Sydkorea med at uddybe deres dybe rodfæstede venskabsbånd og hjælper befolkningen i de to lande med at opdage mere gennem kulturel udveksling. Vi er meget tilfredse med stigningen i besøg fra Tyrkiet med genindførelsen af ​​visumfritagelse.”

Tyrkisk kirkegård i Sydkorea tiltrækker stor opmærksomhed

Hyuncho Cho sagde, at båndene mellem Tyrkiet og Sydkorea går tilbage til Koreakrigen i begyndelsen af ​​50'erne, "Rødderne til venskab mellem Tyrkiet og Sydkorea er, at tyrkiske soldater kom til Sydkorea langt fra deres land for at hjælpe i Koreakrigen, der fandt sted for 70 år siden, baseret på deres ofre. 'United Nations Korea Memorial Cemetery', hvor tyrkiske soldater befinder sig i det martyrium, som FN har bygget i byen Busan, besøges af tusindvis af mennesker fra Tyrkiet hvert år. Desuden afholdes en mindeceremoni her hvert år af regeringen. Vores bånd og ligheder med Tyrkiet er naturligvis ikke begrænset til dette. Vi har en fællesnævner i mange spørgsmål fra socialt liv til mad, fra kulturelle aktiviteter til natur.”

Der er en følelse af tyrkiske smag i det sydkoreanske køkken.

Sociale strukturer i Sydkorea og Tyrkiet viser ligheder som et resultat af at blande traditionel med moderne kultur. Begge lande integrerer deres skikke og traditioner i deres sociale liv for at give dem videre til fremtidige generationer. For eksempel ser vi den samme naboskabskultur, naboforhold og solidaritetsstruktur, som stadig eksisterer i Tyrkiet hos befolkningen i Sydkorea. Disse ligheder i social struktur afspejles selv i kulinariske kulturer, hvilket åbner døren til lignende smag. For eksempel morgenmad med masser af æg og grønt i Sydkorea; krydrede, farverige og lækre middage foretrækkes. Blandt de mest kendte eksempler er fødevarer kaldet Kimchi (surteagurk) og Mandu (Ravioli).

Musikkulturer er også et element, der bringer de to lande tættere på.

En af lighederne mellem Tyrkiet og Sydkorea er musikken. Ligesom traditionel tyrkisk musik, der går tilbage til paladslivet, er der også traditionel koreansk musik kaldet Jongmyo Jeryeak, såvel som sange kaldet pansori, produceret på bestemte temaer, fremført af en trommeslager og fortæller en historie. Selvom disse sange er en fornøjelig mulighed for at forstå Koreas kulturelle rigdom, er unge mennesker i Tyrkiet også meget interesserede i K-Pop-kulturen, der afspejler nutidens Sydkorea.

Moderne byer sameksisterer med traditionelle landsbyer

Sydkorea har ligesom Tyrkiet en rig geografi, der spænder fra moderne byer, hvor kulturer er flettet sammen til traditionelle landsbyer og oldtidshistoriske templer. For eksempel er steder som Koreas National Palace Museum, National Folk Museum, Bukchon Hanok Village, Gwanghwamun Square og Jongmyo Shrine blandt de første stop for turister, der kommer til landet. Desuden er der moskeer bygget af tyrkere, hvor muslimske borgere nemt kan opfylde deres religiøse krav. Hvert eksempel, der skaber elementer som mad, musik, historie og socialt liv, repræsenterer og styrker båndene mellem Tyrkiet og Sydkorea.

KTO's støtte til tyrkiske rejsende for at opdage Korea

Hyuncho Cho, direktør for Korea Tourism Organisation (KTO) Istanbul Office, udtalte, at de startede en kampagne sammen med Asiana Airlines og CheapaBilet.com for, at flere tyrkiske rejsende skal opdage Sydkorea, som har åbnet sine døre for rejsende efter pandemien. annoncerede også, at der tilbydes særlige rabatter på 31 TL og yderligere særlige rabatter på Asiana Airlines til dem, der køber en flybillet til Sydkorea fra .com.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar