Ungdoms- og Idrætsministeriet rekrutterer 12 kontraktansatte it-medarbejdere

Ungdoms- og Idrætsministeriet skal rekruttere kontraktansat personale
Ministeriet for Ungdom og Sport

For ansat ledige stillinger inden for informatikpersonale til ansættelse i Ungdoms- og Idrætsministeriets centrale organisation inden for rammerne af bestemmelserne i bilag 375 til lovdekret nr. 6 og forordningen om principper og procedurer vedrørende ansættelse af kontraktansatte. Informatikpersonale i storskala informationsbehandlingsenheder i offentlige institutioner og organisationer, 2022 Halvfjerds procent (3 %) af KPSS B-gruppe P70-score i år 30 og score opnået fra fremmedsprogskompetenceeksamen (YDS) på engelsk eller andet fremmedsprogseksamener afholdt på dette sprog og accepteret af Higher Education Council. I henhold til ordren, der skal foretages på grundlag af summen af ​​tredive procent (5%) af YDS-ækvivalentscore, startende fra kandidaten med den højeste score for hver stilling, fem (12) gange det annoncerede antal ledige stillinger, vil kandidaterne blive inviteret til tolv (tolv) (XNUMX) kontrakterede IT-personale, der skal rekrutteres det er varmt.

For detaljer om annonce KLIK HER

Ansøgere skal opfylde følgende betingelser fra den sidste ansøgningsdag.

GENERELLE ANVENDELSESKRAV

a) For at opfylde betingelserne angivet i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

b) At studere fra fire-årig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller institutionerne for videregående uddannelser, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for Højere Uddannelse,

c) Ingeniørafdelinger på fakulteter, der tilbyder fireårig uddannelse bortset fra dem, der er specificeret i litra b), afdelinger for videnskabslitteratur, uddannelses- og uddannelsesvidenskabelige fakulteter, der tilbyder uddannelse inden for computer og teknologi, statistik, matematik og fysikafdelinger eller sovesale, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for videregående uddannelser (Kandidater fra de afdelinger, der er nævnt i dette afsnit, kan kun ansøge om stillinger op til det dobbelte af det månedlige loft for bruttokontraktsgebyret.)

d) At have mindst 3 (tre) års erhvervserfaring i software, softwaredesign og udvikling og styring af denne proces, eller i installation og styring af store netværkssystemer, i mindst 5 (tre) år for de som højst vil overstige det dobbelte af lønloftet, og mindst 657 (fem) år for andre, (Ved fastlæggelse af erhvervserfaringen; tjenestetiden dokumenteret som IT-personale i den private sektor underlagt Socialsikringsinstitutionen og fastansatte iht. loven nr. 4 eller aftalte tjenesteydelser underlagt lov nr. )
e) At dokumentere, at han / hun kender mindst to af de aktuelle programmeringssprog, forudsat at de har viden om hardwaren til computerudstyret og den etablerede netværksadministration og sikkerhed,

f) ikke at have en hindring for at arbejde fuld tid,

g) ikke at have et helbredsproblem, der forhindrer dem i at udføre deres opgaver kontinuerligt,

h) Med de kvalifikationer, der kræves af tjenesten, dømmekraft, repræsentation, følge nye teknologier, læring og forskning, hurtig læring og selvudvikling, analytisk tænkning, være tilbøjelig til teamwork og høje kommunikationsevner, holde trit med det travle og stressende arbejdstempo og dokumentere (dokumentation) at have dokumentationsevner ved at tillægge det betydning.

i) Arkivforskning resulterer i et positivt resultat.

ANVENDELSESFORM, STED OG DATO

Kandidater vil indgive deres ansøgninger elektronisk via e-Government, Ministry of Youth and Sports-Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) den 17. november 2022 (10.00:22) – 2022. november 17.00 (XNUMX:XNUMX) ).

Kandidater vil uploade de dokumenter, der er specificeret i titlen III- DOKUMENTER, DER KRÆVES TIL ANSØGNING, i det krævede format, til de felter, der er specificeret i ansøgningssystemet.

Ansøgninger, der ikke er foretaget via Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr), via post eller personligt, og som ikke overholder principperne angivet i denne meddelelse, vil ikke blive accepteret.

Kandidater vil være ansvarlige for at gøre ansøgningsprocessen fejlfri, fuldstændig og i overensstemmelse med de problemstillinger, der er specificeret i meddelelsen.
Efter afslutningen af ​​ansøgningerne vil der ikke blive foretaget ændringer i ansøgningsoplysningerne for kandidaterne.
Ansøgere vil kun kunne søge én af stillingerne med forskellige titler, der opfylder ansøgningskravene.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar