TÜRASAŞ Sakarya regionale direktorat til rekruttering af arbejdere

TURASAS Sakarya Regional Office
TÜRASAŞ Sakarya regionale direktorat til rekruttering af arbejdere

1 handicappet og 1 tidligere straffedømt/TMY-fastansat vil blive rekrutteret til vores Sakarya regionale direktorat i de erhverv, der er anført nedenfor.

For detaljer om annonce KLIK HER

I henhold til bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved ansættelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer og bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes som arbejdstager ved rekruttering af tidligere straffedømte eller tilskadekomne som ikke anses for at være handicappede i kampen mod terrorisme, vil rekruttering ske gennem det tyrkiske arbejdsformidling.

Kandidater, der opfylder kravene i anmodningen, inden for 5 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​meddelelsen, til provinsdirektoratet for Sakarya Labor and Employment Agency eller http://www.iskur.gov.tr ansøgning via internetadresse.

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar