BTSO's repræsentanter for fødevaresektoren i Las Vegas

BTS's repræsentanter for fødevareindustrien i Las Vegas
BTSO's repræsentanter for fødevaresektoren i Las Vegas

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) projekter i overensstemmelse med Tyrkiets eksportorienterede udviklingsmål fortsætter med fuld fart. En delegation på 2 personer deltog i Winter 70 Fancy Food Show-messen, der blev afholdt i Las Vegas inden for rammerne af 2023 forskellige UR-GE-projekter implementeret af kammeret i fødevaresektoren, 'forarbejdet' og 'frosset' med støtte fra ministeriet af handel.

Bursas repræsentanter for fødevareindustrien havde mulighed for at undersøge forbrugsvanerne i landet og transformationen i sektoren, mens de søgte efter nye handelsforbindelser på messen, der blev afholdt i USA, et af de største markeder i verden. Ved at samle alle industriens interessenter fra hele verden, bragte messen sammen BTSO's bestyrelsesmedlemmer Haşim Kılıç og Hakan Batmaz, næstformand for forsamlingen Murat Bayizit og formand for fødevarerådet Burhan Sayılgan, såvel som 'frosne' og 'forarbejdede' fødevareleverandører til fødevaresektoren. Medlemmer af to forskellige UR-GE-projekter, som han oprettede, deltog.

BTS's repræsentanter for fødevareindustrien i Las Vegas

"Vores virksomheder opnår betydelige gevinster"

BTSO bestyrelsesmedlem Hakan Batmaz sagde, at messen er et af de vigtigste branchemøder i verden. Batmaz sagde: "Fancy Food Show er en meget vigtig organisation for os til nøje at undersøge landes forbrugsvaner, og hvordan markedsforholdene formes i fødevareindustrien, især på et gigantisk marked som USA. Jeg mener, at vores medlemmer har opnået betydelige gevinster i forhold til de muligheder og markedsvilkår, messen tilbyder. Som BTSO vil vi fortsætte med at bringe alle strategiske sektorer, især fødevarer, til globale markeder med UR-GE-projekter." sagde.

"Forbrugervaner bestemmer vilkårene på markedet"

BTSO næstformand for forsamlingen Murat Bayizit påpegede, at messerne er af stor betydning i forhold til at fastlægge forbrugervanerne i de målrettede lande og fastlægge produktionsområderne ved at lave behovsanalyse. Bayizit sagde, at USA er et af de mest aktive markeder i verden, især på detailsiden, "Dette marked har også sin egen dynamik. Ligesom de emballager, etiketter og præsentationsstile, som forbrugerne efterspørger i Tyrkiet, er forskellige, er der et andet system i USA. Der er et meget forskelligt produktsortiment på denne messe, lige fra etiketterne på produkterne til logoerne på dem.” sagde. Murat Bayizit sagde, at de deltog på messen med en delegation på 70 personer fra Bursa, og fortsatte som følger: "Denne begivenhed, som vi har organiseret som BTSO, er blot et af de værker, vi har gjort for at øge sektorens eksport. Ikke-toldmæssige barrierer for det globale marked på vegne af industrien og valutarelaterede problemer, som jeg mener er midlertidige, påvirker vores virksomheders konkurrenceevne negativt. Vi ser dog det arbejde, vi udfører på vegne af sektoren, som et maraton. Vi vil fortsætte vores indsats for at skabe flere eksportmål og en intellektuel ophobning i sektoren."

"Vores produktionskapacitet er høj"

BTSO-forsamlingsmedlem Burhan Sayılgan sagde, at de deltog i messen inden for rammerne af to UR-GE-projekter, der opererede i forarbejdede og frosne områder. Burhan Sayılgan udtalte, at messen var ventet med spænding af sektorrepræsentanterne og sagde: "Der arrangeres en messe, hvor især snackprodukter er i højsædet. De lande, vi konkurrerer med, er her med deres mærkevarer. Mere end 80 procent af de produkter, vi laver i Tyrkiet, er mærkevarer. I de kommende år, hvis sådanne messer organiseres på niveau med national deltagelse, vil effektiviteten af ​​vores virksomheder øges endnu mere. Vores UR-GE medlemmer er i stand til at gøre disse produkter meget bedre." han sagde.

"Der er en positiv udvikling"

BTSO UR-GE-medlem og leder af fødevareingeniører Bursa Branch, Serkan Durmuş, sagde, at de havde meget vellykkede møder på vegne af deres virksomheder på messen. Durmuş sagde, at de kontaktede næsten 15 virksomheder, der producerer saucer i fødevareindustrien, og at de fik positive resultater fra deres møder, "Vi vil fortsætte med at arbejde på nye forretningsforbindelser. Vi deltog i en regional og kvalitetsmæssig messeorganisation. Jeg vil gerne takke BTSO og vores handelsministerium for at have givet os mulighed for at deltage i en så vigtig messe.” brugte sine udtalelser.

BTSO UR-GE-medlem Yüksel Aktaş sagde, at messer er meget effektive platforme for udvikling af virksomheder. Aktaş sagde, at de fortsætter deres bestræbelser på at deltage i alle de messer, der afholdes i sektoren, "Vi vil fortsætte med at arbejde flittigt i vores lands eksportrejse. På denne messe i Las Vegas, USA, undersøgte jeg nøje den globale forandring i vores branche. I lyset af den information, vi har fået, vil vi være i en meget mere effektiv position på de internationale markeder." sagde.

Günceleme: 23/01/2023 14:25

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Yorumlar