Ansøgning om høst af regnvand vakte stor interesse i Bornova

Vandhøstapplikation vakte stor interesse i Bornova
Ansøgning om høst af regnvand vakte stor interesse i Bornova

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyerundersøgte pilotimplementeringen af ​​Sponge City Izmir-projektet i Bornova, som vil udvide sine regnvandsopsamlingsaktiviteter med visionen om at bekæmpe tørke. Borgmester Soyer mødtes også med repræsentanterne for distriktskommunerne for at formidle projektet i hele İzmir og sagde: "Vi er den første kommune, der gør dette i Tyrkiet. Vi er stolte, men det skal også blive udbredt i distrikter og andre byer.”

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, undersøgte den første implementering af Sponge City Izmir-projektet, som blev implementeret for første gang i Tyrkiet med visionen om "Another Water Management is Possible". Borgmester Soyer, der gik til Çamkıran Sitesi Öğün-lejligheden i Bornova Manavkuyu-kvarteret, som installerede regnvandstankene doneret af Metropolitan Municipality på sit tag, talte med de borgere, der hilste projektet velkommen. Under studieturen formidlede beboerne i de omkringliggende lejligheder også deres krav om regnvandsbeholdere til hovedstadskommunens bureaukrater.

Izmir Metropolitan Municipality besluttede at give regnvandstanke til de første 5 tusinde bygninger, der ansøgte om at støtte de huse og arbejdspladser, der skal opsamle regnvand. 10 tusinde borgere, der ansøgte om kampagnen "10 tusind regnhaver til İzmir" vil få planter til at plante i den regnhave, de vil bygge. Ansøgningsprocessen for projektet fortsætter. Izmir-beboere, der ønsker at drage fordel af regnvandsbeholderen og regnhavernes incitamentsystem, kan ansøge på "sungerkent.izmir.bel.tr".

Det bruges til havevanding og rengøring.

Regnvandstankene i Öğün Apartment i Çamkıran Site opsamler regnvandet, der falder på en bygning med et 300 kvadratmeter stort tagareal. Der er 3 lagre med et volumen på 2 kubikmeter hver. Beboere på stedet bruger det høstede regnvand til havevanding og rengøring af grunden og lejligheden.

"Så kan det være sent"

hoved Tunç Soyervar vært for mødet med deltagelse af de tekniske enheders repræsentanter fra distriktskommunerne for at sprede Svampebyen Izmir-projektet i hele byen efter ekskursionen. På mødet i İzmir Metropolitan Municipality Assembly Hall i Kültürpark blev der givet oplysninger om Sponge City İzmir-projektet og dets tekniske implementeringsvejledning. til mødet Bayraklı Borgmester Serdar Sandal og bureaukrater fra Izmir Metropolitan Municipality deltog også. Minister Tunç SoyerHan nævnte, at Sponge City-projektet blev initieret af Izmir Metropolitan Municipality for første gang i Tyrkiet, sagde han: "Vi er stolte af dette, men det skal spredes. Det bør vores distriktskommuner og andre storbykommuner også gøre. Som et resultat vil vi stå over for mere tørke. Inden da kan det være for sent. Vi skal også finde på andre løsninger, siger han.

"Vi skal arbejde sammen"

Præsident Soyer understregede, at menneskeheden står over for en utrolig trussel om tørke, og sagde: "Vi står over for en meget alvorlig situation. Dette er et projekt, vi har lavet ud fra ideen om, hvordan vi kan håndtere dette med vores egen institutionelle kapacitet, hvordan vi kan lette denne historie. Dette er ikke kun begrænset til regnvandstanke og stormhaver. I sidste uge holdt vi et møde i Ödemiş for at fordele omkring 2 cisterner til opsamling af regnvand på markerne. Men det kræver en kæmpe kamp. Det er derfor, vi har brug for støtte fra hver enkelt af jer angående ideen om at skabe en Svampeby. Vi har en forpligtelse til at gå med støtte og samarbejde fra vores kommuner, især i storbydistrikterne i İzmir."

Teknisk guide delt

İzmir Metropolitan Municipalitys borgmesterrådgiver og geologisk ingeniør Alim Murathan udtalte, at projektet blev realiseret takket være borgmester Soyers vision og sagde: "Vores præsident holdt det indledende møde for projektet den 26. december. Vi fik meget positiv feedback fra hele Tyrkiet. Mange mennesker, akademikere og videnskabsmænd, ikke kun fra Tyrkiet, men også fra Afrika, Australien og England, sagde, at de var yderst tilfredse med lanceringen af ​​et sådant projekt i Tyrkiet. Originaliteten af ​​vores arbejde er, at; vi planlagde at bygge Svampebyen på den grundlæggende infrastruktur i denne by. Vi lavede en byanalyse, hvor vi tog højde for byens udfordringer og de muligheder, den giver os. Vi forsøgte at fremsætte et mere holistisk projekt baseret på denne analyse.” Alim Murathan sagde: "Vi troede, at alle skulle være i stand til at udføre Svampebyens pilotprojekt, og vi udarbejdede en teknisk guide. Guiden er en guide. Vi holder dette møde for at dele denne guide med dig.”

Günceleme: 01/02/2023 14:13

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*