Mere end 112 millioner opkald modtaget til 17-alarmcentralen i Istanbul sidste år

Mere end en million opkald kom til alarmcentralen i Istanbul sidste år
Mere end 112 millioner opkald modtaget til 17-alarmcentralen i Istanbul sidste år

Mere end 112 millioner opkald blev modtaget til 17 Emergency Call Center i Istanbul sidste år. Mere end halvdelen af ​​indberetningerne til 112 var ubegrundede. 112 procent af 2022 millioner 17 tusind 353 opkald modtaget af Istanbul 424 Emergency Call Center i 68,12 var ubegrundede meddelelser.

Ifølge oplysningerne modtaget fra Istanbul 112 Emergency Call Center Directorate, kom 2022 millioner 17 tusind 353 opkald til callcenteret i 424. Mens 5 millioner 531 tusind 423 af disse blev til sager, blev antallet af opkald, der ikke blev til sager, 11 millioner 822 tusind 1. Således blev 31,88 procent af de indgående opkald til sager, mens 68,12 procent var ubegrundede.

Feyza Emin, leder af Istanbul 112 Emergency Call Center, har foretaget en evaluering af opkaldene, at i 2022 udfører alarmcentralerne deres opgaver intensivt.

Med angivelse af, at 112 institutioner arbejder i 7 Emergency Call Center under taget af vores ministerium, bemærkede Emin, at en eller flere institutioner kan koordineres om nødvendigt i overensstemmelse med underretningerne.

"De ringer af forskellige årsager undtagen for nødsituationer"

Feyza Emin understregede, at de fleste af opkaldene består af ubegrundede opsigelser, sagde: "Der er gentagne opkald i falske opkald, og der er også opkald, der lukkes, mens de lytter til annonceringen. Disse er sandsynligvis til testformål. De omtales også som falske opkald. Hvis vores udenlandske statsborgere kun har deres telefoner i funktion eller ej, når de indsætter et sim-kort, børns opkald, ringer vores ældre borgere og får nogle sohbet at ville gøre det, telefonperversere og ringe til det samme igen og igen, selvom det egentlig ikke betyder noget. Bortset fra det, 'Hvor kan vi betale elektricitet, vand, naturgasregninger?' i den stil eller at gå til militæret 'Hvor mange dage har jeg tilbage, hvor kan jeg spørge?', relateret til Ministeriet for National Undervisning 'Kan du fortælle mig, hvor den skole er?' eller sundhedsrelateret 'Hvor kan jeg ansøge som en aftale-hotline?'... Der kom et opkald i dag, hun skændtes med sin nabo 'Hvad kan jeg gøre, hvor kan jeg ansøge?' Og hvor kan jeg smide termometeret i stykker derhjemme? På den måde foretager de også falske opkald.”

Emin gav udtryk for, at 1500 medarbejdere arbejder i callcenteret, og oplyste, at borgerne betjenes døgnet rundt uden afbrydelser.

"Måske kunne ambulance, politi ikke komme dertil på få sekunder"

Feyza Emin udtalte, at 112-alarmcentralen var unødigt optaget på grund af ubegrundede opkald, og at denne situation kan forårsage forsinkelser i tilfælde, hvor selv sekunder betyder noget. Emin opfordrede borgerne til at være følsomme over for dette spørgsmål og sagde: "Lidt sund fornuft er nødvendig. Fordi det forårsager tab af liv og ejendom for borgere. På få sekunder kunne ambulancen og politiet måske ikke nå frem. Så han kæmper med sekunder." han sagde.

Feyza Emin understregede, at der fra tid til anden blev givet forskellige kurser i samarbejde med Indenrigsministeriet for ikke at miste motivationen hos det personale, der modtog opkaldet på grund af det høje antal ubegrundede opkald. Emin bemærkede, at unødvendige opkald skaber en ekstra arbejdsbyrde, sagde Emin, at de anvendte systemer løbende opdateres for at give bedre service til borgerne.

Feyza Emin understregede, at borgere bør ringe 112 i nødstilfælde, og sagde: "Vær venlig ikke at ringe til dem så hurtigt som muligt for ting som unødvendig information og konsultation, eller om linjen fungerer eller ej, til testformål." sagde.

Günceleme: 01/02/2023 15:18

Lignende annoncer

Vær den første til at kommentere

Efterlad et Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*