Hvem vandt ugens anden individuelle immunitet i Survivor? Hvem er kandidaterne til 28. maj Survivor-eliminering?

Hvem var Survivors anden elimineringskandidat? Hvem vandt May Survivor-immunitetsspillet ()
Hvem var Survivors anden elimineringskandidat? Hvem vandt May Survivor-immunitetsspillet ()

Ugens andet immunitetsspil fandt sted i Survivor 2023-konkurrencen. Efter ranglisten kæmpede konkurrenterne forpustede for symbolet på immunitet. Så hvem vandt Survivor-immuniteten den 28. maj?

Denne uges individuelle immunitetsspil i Survivor bragte spændende øjeblikke til skærmen i sidste afsnit, som blev sendt om aftenen den 2. maj, hvor ugens anden elimineringskandidat blev kåret. Til ugens første immunitetsspil kæmpede deltagerne hårdt for at vinde i det 28. sidste afsnit af Survivor, dateret 28. maj. Hvem der vandt den individuelle immunitet, hvilken Survivor-konkurrent gik til eliminationspuljen var et spørgsmål om nysgerrighed. Hvem var Survivor-kandidat til eliminering? spørgsmålet er blevet besvaret. Så hvem vandt Survivor-immunitetsspillet? Hvem blev valgt som Survivor 113. eliminationskandidat i går aftes? Her, Survivor 1. eliminationskandidat og hvad der skete.

Det er blevet afgjort, hvilken deltager der vandt Survivor 2. elimineringskandidat og ugens andet immunitetsspil. I det sidste afsnit af Survivor Turkey, som mødtes med sine fans på TV8-skærmene, den 27. maj, kæmpede deltagerne for det prisvindende immunitetsspil. I slutningen af ​​den betagende episode blev vinderen kåret som et resultat af det voldsomme kapløb mellem Yusuf og Özgür, hvis immunitet nåede finalen.

28. MAJ SURVIVOR HVEM VAR DEN 2. ELIMINATIONSKANDIDAT?

Kampen mellem Nefise og Asena markerede dagen i immunitetsspillet for denne uges første elimineringskandidat i Survivor, hvor individuelle immunitetskampe frem mod den store finale gradvist kom i forgrunden. Survivor 2. eliminationskandidat, der vandt immunitetsspillet Yusuf valgte Cansu som elimineringskandidat. Den første elimineringskandidat var Asena.

Hvem var Survivors anden elimineringskandidat? Hvem vandt Survivor-immunitetsspillet?
Hvem var Survivors anden elimineringskandidat? Hvem vandt Survivor-immunitetsspillet?

HVEM VINDER IMMUNITETSSPILLET?

I Survivor stod deltagerne over for hinanden i ugens sidste immunitetsspil. Før kampen spiste de vindende deltagere pizza. Han vandt ugens anden immunitetskamp ved at slå Yusuf Özgür 5-2 i immunitetsspillet, hvor Yusuf og Özgür konkurrerede voldsomt i finalen.

Hvem vandt Survivor Immunity-halskæden?

Han vandt ugens første immunitetskamp ved at besejre Yusuf Özgür 5-1 i immunitetsspillet, hvor Yusuf og Özgür konkurrerede voldsomt i finalen, og blev ejer af immunitetshalskæden.

📩 28/05/2023 22:51