Prisvindende tidlig registreringsperiode for Level Infinites nye spil Undawn

Prisvindende tidlig registreringsperiode for Level Infinites nye spil Undawn
Prisvindende tidlig registreringsperiode for Level Infinites nye spil Undawn

Den prisvindende forhåndsregistreringsperiode for Undawn, Level Infinites åbne verden-overlevelsesspil, er begyndt. Overraskelsesbelønninger i spillet venter på spillere, der registrerer sig tidligt.

Level Infinite og innovative spiludviklingsstudie LightSpeed ​​​​Studios, som blev etableret for at levere spil af høj kvalitet til hele verden, annoncerede i dag, at det åbne verdens overlevelsesspil Undawn vil blive frigivet over hele verden den 15. juni 2023. Derudover vil spillere, der registrerer sig før spillets udgivelse, fra i dag få adgang til særlige belønninger i spillet, når spillet udgives.

I den post-apokalyptiske verden af ​​Undawn vil de overlevende leve i forskellige grupper, hver med deres egne regler. Som medlemmer af det berømte Ravens' Sanctuary vil spillere møde hårde hold som Clowns, Eagles, Owls og Raiders for deres territorium og overleve nogle af de mørkeste nætter sammen, indtil solen kommer op. Overlevende bliver nødt til at bruge en bred vifte af våben og rustninger for at beskytte deres hjem, allierede og hvad der er tilbage af menneskeheden. Ud over standardvåben vil spillere også være i stand til at bruge taktisk udstyr såsom nærkampsvåben, droner, lokkebomber, automatiske tårne ​​til at bekæmpe hinanden.

I dette betagende eventyr vil spillerne møde den legendariske katastrofeoverlevende Trey Jones, spillet af den berømte stjerne Will Smith. Fire år efter en global katastrofe vil Trey fungere som en guide til at hjælpe andre overlevende med at finde vej rundt i verden. I denne nye civilisation vil spillerne udforske en stor åben verden fyldt med forskellige miljøer såsom sletter, miner, ørkener, sumpe og forladte byer, hver med unikke økosystemer og farer. Overlevende skal være forberedt på at modstå regn, varme, sne og storme, mens de ser deres karakterers helbred og kropsmålere for at overleve i denne barske verden.

Günceleme: 25/05/2023 14:18

Lignende annoncer