Nationalt elektrisk tog begyndte at transportere passagerer mellem Adapazarı og Gebze

Nationalt elektrisk tog begyndte at transportere passagerer mellem Adapazarı og Gebze
Nationalt elektrisk tog begyndte at transportere passagerer mellem Adapazarı og Gebze

Det nationale elektriske tog foretog sin første passagerrejse fra Sakarya. Rejsen, der varede cirka 1 time og 30 minutter, sluttede ved Gebze Station.

Det indenlandske og nationale togsæt produceret af Turkey Rail System Vehicles Industry AŞ (TÜRASAŞ) blev leveret til Generaldirektoratet for TCDD Transportation med en ceremoni afholdt den 27. april.

Det nationale tog, som vil køre på ruten Adapazarı og Gebze, vil betjene ved 11 stop. Det nationale elektriske tog, som vil køre 5 gange om dagen på ruten Adapazarı-Gebze, vil køre cirka 500 kilometer om dagen. Under rejsen i toget vil der blive solgt te, kaffe og sodavand.

Nationalt elektrisk togsæt

Det nationale elektriske togsæt, som er produceret ved brug af indenlandske og nationale ressourcer fra design til produktion og har en driftshastighed på 160 kilometer, kan produceres med 3, 4, 5 og 6 køretøjer til brug i regional- eller intercitytog iflg. de operationelle behov, i 5-køretøjskonfiguration.Den har en kapacitet på 324 passagerer.

Sæt, der har TSI-certifikat, så de kan fungere i Tyrkiet og EU-lande, blev produceret med passagerkomfort i forgrunden.

Toget har også Wi-Fi-adgang, en cafeteriaafdeling, 2 kupéer til handicappede passagerer, et handicapopstigningssystem og et babyplejerum.

📩 28/05/2023 10:11