İZBAN Line Extension til Selcuk

Izmir Metropolitan Municipality har nået slutfasen i konstruktionen af ​​Selçuk-aksen, der vil udvide İZBAN-linjen til 26 kilometer ved at forlænge en anden 136 kilometer. Produktionen af ​​32 vejovergange og 3 underganger afsluttet med en investering på 4 millioner TL blev afsluttet. Selcuk- og sundhedsstationer har også sidste hånd.


Linjen İzmir Suburban System İZBAN, som er det største bymæssige offentlige transportprojekt i republikkens historie, realiseret i partnerskab med Izmir Metropolitan Municipality og TCDD, udvides til Selçuk efter Torbalı. 80 kilometer, der tidligere har forlænget linjen IZBAN 32 kilometer med Torbali-sektionen af ​​stationen ved at færdiggøre underpass og overpass-konstruktionen af ​​Metropolitan Municipality, der blev åbnet i februar, 26 kilometer Selcuk-linje kom til det sidste punkt.

Rejse til historie på Selçuk Station

Izmir Metropolitan Municipality, Selcuk og Health-stationerne afsluttede produktionsarbejdet. Selcuk Station finpusser. Hun placerede specielt forberedte keramiske paneler på væggene i billethallen. Panelerne viser de historiske værdier for Seljuk med sporene fra den romerske periode, byzantinsk, Aydınoğulları fyrstedømme, Seljuks og det osmanniske imperium og Ephesus antikke by, som er en UNESCOs verdensarvsliste. İZ Health Station İZ, den anden station i Selçuk İZBAN-linjen, fortsætter med at fremstille verandavinduer.

Highway overpasses and underpasses

İzmir Metropolitan Municipality har også afsluttet opførelsen af ​​3 hovedvejsovergange og 4 undergange mellem Tepeköy og Selçuk. Brokonstruktionen af ​​2 hovedvejsoverfarter i Sağlık ve Belevi, som blev bygget specielt til passage af tunge tonnagekøretøjer i områder, der blev brugt som planovergange på den eksisterende linje, blev afsluttet og åbnet for køretøjstrafik. Hovedvejsbroen i Çaybaşı er færdig. 2 motorvejsovergange mellem Sağlık og Belevi er afsluttet. 2 motorvejs gennemgange mellem Belevi og Selçuk er afsluttet.

Izmir Metropolitan Municipality har investeret 32 millioner pund eksklusive ekspropriationsgebyrer for Selçuk İZBAN-linjen.

I henhold til protokollen underskrevet af Izmir Metropolitan Municipality med TCDD blev stationskonstruktioner og motorvejsovergange af Selcuk-linjen foretaget af Metropolitan Municipality. TCDD vil udføre linjearbejder, signalering, ledningssystem og beskyttelsesvægge.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Når den udvides fra Aliağa til İkil og Bergama, er processen afsluttet. Efesus og Pergamon mødes

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer