Akçaray 2. Tender Made for New Tram Vehicles

2017 af Kocaeli Metropolitan Municipality I august Akçaray sporvognslinje 2. Scenearbejdet fortsætter i fuld gang. I oktobermødet i Metropolitan Municipality, offentliggjort af generalsekretær İlhan Bayram, Akçaray 2. Scenen var bud på nye trambiler. 6 selskabsbud indsendt til bud på den nye trambil, der skal købes 2.

4 NEW STATION SKAL BEMÆRKES

4 ny station vil blive bygget på Akçaray sporvognslinje, som er værdsat af befolkningen i Kocaeli med daglig brugsregistreringer. Stationerne på 2.2 km-linjen vil være placeret ved Seka State Hospital, Convention Center, School District og Beach Road. Med tilføjelsen af ​​15 km-sporvognslinjen til den eksisterende 5 km-sporvognslinje øges længden af ​​sporvognslinjen i Kocaeli til 20 km.

METROPOLITAN STØTTER LOKAL PRODUKTION

Ud over 12-køretøjer, der kører på Metropolitan Kommunes eksisterende sporvognslinje, købes 6-nyt sporvognskøretøj til det nye Tramline-projekt. I henhold til det relevante ministeriets cirkulær vil mindst en procent af tramkøretøjer være 51. Dette antal øges til 12 ved tilføjelse af 6 nyt tramkøretøj ud over 18 tramkøretøj i hænderne på Metropolitan Municipality.

Virksomheder tilbyder tilbud

2 selskab afgav et bud i det by, der blev afholdt af Metropolitan Municipality.

selskab tilbud
Durmazlar Machinery Inc. 45 millioner 240 tusinde
Bozankaya Automotive Machinery Co. 55 millioner 455 tusinde

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar